Lisztet neveztek el Gáborról, a gasztroblogger házi pékről

A liszthez felhasznált búzák a Magyar Családellátó műtrágyamentes és szántásmentes termelési rendszeréből származnak, ami a természetes minőséget hordozza magában.

Pászner Gábor, vagy ahogy a világhálón a tevékenysége által ismerik, “Gábor, a házi pék” Németországban él, egy bajorországi pékségben dolgozik. A fiatalember a szakma szerelmese, otthoni tevékenységét Facebook oldalán 75 ezren, receptoldalát 100 ezernél többen követik, és nagy népszerűségnek örvend YouTube csatornája és Instagram oldala is.

Gábor jó barátja Király Roland, a Magyar Családellátó alapítója és tulajdonosa, aki cégén keresztül lisztekkel támogatja a pék “hobbiját”. Kapcsolatuk most újabb állomáshoz érkezett: a Magyar Családellátó lisztet fejlesztett ki a gasztroblogger fiatalembernek, és a terméket róla nevezte el.

A Gábor a Házi Pék finompékáru liszt az otthoni, vagy akár a pékipari sütések biztos sikerének záloga

– olvasható a Magyar Családellátó weboldalán.

A termék 2 fajta liszt keverékéből áll: egy finomabb (55-65 közötti) őrleményű Kerecsen búzaliszt és szintén egy finomabb őrleményű Király R. búzaliszt együttese. Mivel mindkét liszt magas minőséget hordoz magában, ezért az optimális őrlési módjuknak és a keverési arányuknak köszönhetően a Gábor a Házi Pék finompékáru liszt is a lehető legszínvonalasabb alapanyag.

A liszthez felhasznált búzák a Magyar Családellátó műtrágyamentes és szántásmentes termelési rendszeréből származnak, ami a természetes minőséget hordozza magában.

Néhány nappal a termék megjelenése után máris nagy az érdeklődés iránta. Pászner Gábor megtiszteltetésnek veszi ezt, s bízik abban, minél több háziasszony kipróbálja a nevével fémjelzett finompékáru lisztet.

Képgalériánkban megismerhető, milyen remekeket alkot a minőségi lisztből Gábor, a házi pék.

Kapcsolódó
Meghódította az internetezőket Gábor, a házi pék receptkavalkádja
2015-ben a jobb lehetőségek reményében költözött családjával Németországba.