Otthon készült vasárnapi ebéd

Mennyei csokicsodák, melyeket a szeretet és a szenvedély formál

Szilvás, gesztenyés, körtés és megannyi ízvilág játéka adja a tökéletes csokiélményt Hagymásy Laura bonbonjaiban.

Szombathely mellett, egy gyöngyszem kis faluban, Sében valósult meg Hagymásy Laura álma, a  Laura Csokoládé Műhely. Ebben a kis kézműves csokoládé manufaktúrában többéves tapasztalattal készülnek a bonbonok és a táblás csokik, természetesen a legmagasabb elvárásoknak megfelelő alapanyagok felhasználásával.

Laura szakmai útja Keszthelyen az Ékes Édes Stúdióban indult, majd a Szamosnál tanult, de dolgozott Pesten, és ugyanott a Csokoládé Akadémia kurzusain is részt vett. Elvégzett egy cukrásziskolát, miután többéves norvégiai tartózkodás után hazajött, és a csokoládé világa mellett kötelezte el magát.

Mint ahogyan az alábbi riportban is említi Ausztriában is dolgozott, ráadásul egy kis szerencsével éppen egy csokimanufaktúrában. Itt pecsételődött meg Laura sorsa. Edgar Spiegeltől, a manufaktúra vezetőjétől rengeteget tanult, és ma is azt a vonalat követi, amit ő is képvisel.

A Laura Csokoládé Műhely csoki csodái természetes anyagokból készülnek, de és töltelékük ízharmóniája is verhetetlen. Gusztusosak, ízlésesen díszítettek, az ünnepi vagy akár hétköznapi kényeztetés apró, mégis nagyszerű falatkái.

Készítésének fortélyait, apró trükkjeit az alábbi videóból is megismerhetjük, amiből arra is fény derül, hogyan lehet a csokipasztillákkal megkoronázni egy vasárnapi ebédet.

Semjén Nóri riportja most minden ízében csoki.

Kapcsolódó
Egy hely, ahol a szeretetet is belefőzik az ételbe - A Ferdinánd Bisztróban jártunk
Nem csak a hely varázsolja el a vendégeket, hanem a vajas, mazsolás Ferdinánd kalács is.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik