Otthon készült vasárnapi ebéd

Beléptünk a péksütemények mennyországába, és ráleltünk a leveles tészták művészetére

Kézműves péktermékek a kovász varázsával és egy csipetnyi szeretettel fűszerezve.

Minőség és hagyomány – ezek az értékek vezérlik Glück Mónika és Tichy Róbert munkáját. Kovásszal készült pékáruik nemcsak finomak, de egészségesek is, hiszen a legjobb minőségű összetevőket használják elkészítésükhöz. Ráadásul náluk, a törökbálinti Nagykifli pékségben  minden frissen készül.

Mónika elmondása szerint sikerük titka a minőségi alapanyag, a jó szakemberek és a vendégek tisztelete. Minden falatot szeretettel készítenek és szeretettel kínálnak. Ráadásul péksüteményeik nem csupán finomak, de látványban is  verhetetlenek. Mindig ötletelnek, újítanak, és persze vannak örök kedvencek. Ilyen a  pisztáciakrémmel töltött, belga csokoládéval csurgatott croissant. Aki kedveli a leveles tésztákat, az biztos, hogy megtalálja a kedvencét, no és mindig van valami új, és persze azt is érdemes megkóstolni.

A pékség történetéről, a kulisszatitkokról és a további tervekről Mónika és Róbert mesél a Sokszínű vidék olvasóinak, és mint mindig, most is jön egy kedvelt recept, ami akár a vasárnapi ebéd ínyencsége lehet.

Kapcsolódó
Egy családi gazdaság, ahol a különleges sajt titka a minőségi tej és a kreativitás
Az Ezüst kecske családi gazdaságban 2010 óta készítenek kecskéik kiváló minőségű tejéből sajtokat.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik