Elsőre talán mindenkinek a bejgli jut az eszébe, ha diós süteményről beszélünk, ezen kívül azonban még egy sor másik édesség is készül a karakteres olajos maggal. Lássuk, mit tehetünk annak érdekében, hogy még ízesebbé tegyük őket, írta a Nosalty.
Piskóta, muffin, krémes, keksz: ez még csak az eleje annak a listának, amelyen a legfinomabb diós sütemények szerepelnek. Nyilván ezek az édességek elsősorban a dió karakteres aromájától és gazdag, szinte zsíros állagától lesznek annyira finomak, de fontos tudni, hogy nem teljesen és kizárólag ezen múlik a siker. Sokkal inkább azon, hogy mi magunk mihez kezdünk a dióval, mielőtt a süteményekbe tesszük: ez ugyanis nagyban befolyásolhatja a diós sütemények ízét, állagát és összességében a végkimenetelt.





Mint arról beszámoltunk így lesz a diópucolás pofonegyszerű, valamint azt is megosztottuk, csodát tesz az agyunkkal napi néhány szem dió.