Otthon készült

Néhány egyszerű trükk, hogy tökéletes legyen az ünnepi bejgli

getty images
getty images
Megmutatjuk ezeket a trükköket.

Vannak a karácsonyi készülődésnek olyan mozzanatai, amikor a konyhában sürgő-forgó házi szakácsnak az egésze élete lepörög a szeme előtt: szétesik a majonéz, odaég a pontypatkó, kireped a bejgli… Pedig nem mindegyik kudarc végleges, például a meghasadt diós vagy mákos tekercs is simán fogyasztható még – ellenben a kiszáradt, fullasztó bejglivel, írta a Nosalty.

Az alábbi galériában megmutatjuk, hogyan lesz az ünnepi bejgli tökéletes. 

6 fotó

Bemutattuk azt is, hogyan lehet otthon elkészíteni a mézeskalács fűszerkeveréket, valamint azt is megosztottuk, hogyan készül készül mézeskalácsból ennivalóan szép karácsonyfa.

Kapcsolódó
Pillanatok alatt elkészül a mennyei ízű, puha mézeskalács
Sütés után, persze miután kihűlt, rögtön fogyasztható, nem kell napokat várni, hogy a tészta megpuhuljon. 
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik