Otthon készült vasárnapi ebéd

Így készül mézeskalácsból ennivalóan szép karácsonyfa

facebook/édes anna kézműves műhely
facebook/édes anna kézműves műhely
A mézeskalács a karácsony egyik jelképe.

A karácsonyi készülődéshez a konyhát belengő mézeskalács illata a legtöbb családban ugyanúgy hozzátartozik, mint a karácsonyfa díszítés. Mert milyen is lenne a karácsony mézeskalács nélkül?

Általánosságban azonban az év bármely időszakában igazi finomság, akár egy vasárnapi ebéd utáni desszertnek is a mézeskalács. A miskolci Édes Anna mézeskalács műhelyben ezért is készül folyamatosan ez az édesség.

Az Édes Anna egy olyan kézműves műhely és bolt, ahol otthonos, családias környezetben, kézzel készült egyedi ajándékokat, különleges finomságokat készíthet és vásárolhat a betérő.

Sinkuné Nagy Emese, a családi vállalkozás mindenese videónkban megosztja velünk a mézeskalács tésztájának titkát, valamint arról is mesél, miként oszlik meg a munka férj, feleség és a három gyermek között, végezetül pedig egy ennivalóan finom karácsonyfa készítésével kedveskedik olvasóinknak.

Kapcsolódó
Megválasztották 2022 legjobb magyar mézét
A győztesek jogosultak arra, hogy jövőre a mézüket egy matricával lássák el, amely igazolja a versenyen elért fokozatot a vásárlók felé.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik