Virágzó vidékünk

Mesevárost építenek mézeskalácsból Kiskunfélegyházán

facebook/kiskun múzeum
facebook/kiskun múzeum
Immár hetedik alkalommal szervezik meg az akciót.

Idén is megépíti a karácsonyi mézeskalács mesevárost a Kiskun Múzeum, ezért várják az alkotó kedvű közösségek jelentkezését, akik szeretnek süteményt sütni, mézeskalács házikót készíteni és szívesen csatlakoznak a jótékonysági kezdeményezéshez, olvasható Kiskunfélegyháza weboldalán.

A mézeskalács házikók november 30-án, december 1-jén és 2-án 8-tól 18 óráig a művelődési központban adható le, az immár hetedik karácsonyi mézeskalács meseváros kiállítás megnyitója pedig december 3-án, szombaton 17 órakor a városháza aulájában, a második adventi gyertyagyújtáskor lesz.

A mézes alkotásokat december 17-én tombolán sorsolják ki, a nyertesek magukkal vihetnek karácsonyfájuk alá, a bevételt pedig a KAPOCS Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény nyári gyerekprogramokhoz szükséges eszközökre, valamint a Kiskun Múzeum gyermekprogramjainak megvalósítására fordítják.

Kapcsolódó
Idén adventkor is fényárban úszik majd Eta néni háza
Advent első vasárnapjára ölti fel fényruháját a dabasi csodaporta. Kajdácsi Józsefné elmondta, hogy a rezsiválságban miként fedezik a plusz áramfogyasztást.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik