Virágzó vidékünk

Illatozzunk levendulát Kiskunmajsán

Kiskunmajsa jó hely. Virágzó programokkal, gyógyító fürdővel, élményteljes időtöltéssel.

A Jonathermál Zrt. szervezésében ismét levendulaszüretre invitálják az érdeklődőket Kiskunmajsán a Lópofa Csárda udvarán. Június 23- és 24-én nem csak levendula illat lengi be a környéket, hanem színes programokkal, nagyszerű előadókkal, helyi termékekkel, kézműves bemutatókkal és vásárral várják a kedves vendégeket.

Miután a látogatók beteltek a kert látvány- és illatvilágával, frissítő perceket tölthetnek a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdőben .

Egész évben folyamatosan működő háromgenerációs fürdő

Ez az a hely, ahol a család minden tagja felüdülhet a parkosított, sportolási lehetőségekkel is ellátott környezetben, a kül- és beltéri gyógy-, csúszdás-, hullám- és élménymedencékben.

A vendégeket gyógy- frissítő- és aromamasszázs, víz alatti vízsugármasszázs, csoportos víz alatti gyógytorna, a fürdő csarnokában szauna-sziget, gőzkabin és mártózó medence várja. Minden medence- és csúszdaszolgáltatás, szauna, sókamra és jakuzzi egy fürdőbelépővel vehető igénybe, egész évben, 9-19 óráig nappali nyitva tartás mellett és 20-24 óráig az éjszakai.

A létesítmény autóval, busszal jól megközelíthető az M5-ös autópályáról Szeged felől a kisteleki- Budapest felől pedig a kiskunfélegyházi lejáró felől. A vonattal érkező vendégek kiskunfélegyházi átszállással juthatnak el a helyszínre a MÁV menetrendszerinti járataival.

További információ és szállásfoglalás a Jonathermal oldalán.
Telefon. 06/77 481-855

Szponzorált tartalom

A cikk a Jonathermál Zrt. támogatásával készült.

A címlapfotó illusztráció, forrás: pixabay.com

12 ezer tő írisz virágzik a kiskunmajsai Jonathermál kertjében
A 400 színárnyalat valóban felemelő élmény.
Olvasói sztorik