Virágzó vidékünk

Zalacsányban épül az első magyar luxusfalu

Harmadik éve működik itt  Közép-Európa egyik legszínvonalasabb és legszebb golfpályája.

250 millió eurós – mintegy 77 milliárd forintos – beruházás keretein belül a Balaton régióban, Zalacsányban épül Közép-Európa első luxus resortja. Az egész évben látogatható üdülőfalu lakóinak nemigen kell kimozdulniuk, hiszen a területen minden szolgáltatást megtalálnak, amire csak szükségük lehet.

A Zala Springs Golf Resort 160 hektáros területén megvalósuló fejlesztés részeként ötcsillagos szállodát, villákat, üzleteket, wellness központot, éttermeket, kávézókat, konditermet, gyógyszertárat, játszóteret, kulturális és konferenciaközpontot, sportpályákat, fürdőtót, rekreációs területeket és más prémium szolgáltatásokat terveznek. A területen már most várja a látogatókat a térség legszínvonalasabb golfpályája, a hozzá tartozó bisztró, klubház, és két társasház.

A resort a tervek szerint több mint ezer főt is ki tud majd kiszolgálni, akik a nagyságrendileg ötszáz lakás és villa irigyelt lakói lesznek. Rajtuk kívül a területen létesülő exkluzív fürdőszálló vendégei is élvezhetik majd a különleges közösség előnyeit. A tervezésnél kiemelten figyeltünk arra, hogy a lakók és a vendégek a Zala Springs területén belül érjenek el minden olyan szolgáltatást, amely egy feledhetetlen nyaralás, vagy pihenés során elképzelhető, ráadásul ezeket a legjobb minőségben kínáljuk majd számukra

– mondta Tankó Balázs, a Zala Springs értékesítési vezetője.

Egy falu, ahol nyáron kétszer kel fel a Nap
Torockó egy olyan hely, ami mindig tartogat valami szépet és különlegeset.

A Zala Springs resort azonban nem csak terv: harmadik éve működik itt  Közép-Európa egyik legszínvonalasabb és legszebb golfpályája, melyet a világhírű tervező, Robert Trent Jones, Jr. álmodott meg. A 6351 méter hosszú, tavakkal tarkított, 18 szakaszos bajnoki pályát 2015 szeptemberében nyitották meg a játékosok előtt, és idén már több mint tízezer golfozó játszott rajta. A golfpálya mellett évről-évre egyre több lehetőség várja a sportolni, kikapcsolódni vágyókat.

Ha valaki mégis el szeretné hagyni a luxustelepülést, mindössze néhány percre találja a világ legnagyobb biológiailag is aktív, természetes termálvizét a Hévízi tófürdőt. A Zala Springs három régiós fővárostól (Budapest, Bécs, Zágráb) is mindössze két órányi autóútra található, azonban a Hévíz-Balaton nemzetközi repülőtér közelsége révén lényegében saját repülőtérrel rendelkezik.

Októberben tovább bővül a fejlesztés kínálata

Ekkor kerül átadásra a golffalu harmadik condominium épülete, amelyben 18 darab 1 és 2 hálószobás lakás várja tulajdonosait. Az úgynevezett „második otthon” koncepció alapján – mely egy belvárosi lakás színvonalán egy szálloda kényelmét nyújtja a munkájukban helyhez nem kötött szerencséseknek -, prémium minőségű enteriőrök valósulnak meg. A belsőépítészek koncepciója alapján „Prestige” és „Ballance” névre keresztelt otthonok a természet közelségével, a resort kivételes táji szépségével harmonizálnak. A legkisebb 57, a legnagyobb pedig 186 négyzetméteres, áruk 176 000 és 675 000 euró között mozog.

A Zala Springs területén található lakások befektetési célra is kiválóak. A 2017 júniusában átadott társasházban például 28 darab stúdió és 4 darab penthouse lakás került átadásra. Előbbieket a cég visszabérli minimum 3% hozammal, ami akár 5,5% is lehet, ha a vevő a profit megosztásos konstrukciót választja.

Az eddigi vásárlók több mint nyolcvan százaléka külföldi, de egyre több magyar érdeklődő keresi meg a Zala Springs munkatársait, felismerve az egyedülálló környezeti minőséget és exkluzivitást, amit csak egy ekkora és ilyen különleges minőséget célba vevő resort nyújthat.

Az utolsó falu Magyarországon, ahol mozi üzemel
A jegy- és popcornárak egészen barátságosak, sokszor van, hogy száz autó is áll a parkolóban.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik