Virágzó vidékünk
Gyõr, 2018. szeptember 17.
Kerékpárt helyez el egy nõ a Gyõr Box elnevezésû  zárt kerékpártároló rendszer egyik tárolójában Gyõrben, a vidéki buszpályaudvar mellett 2018. szeptember 17-én. A 16 kerékpár befogadásra alkalmas rendszer használatához kártyát kell kiváltani a látogatóközpontban; egy óra tárolás negyven forintba kerül.
MTI Fotó: Krizsán Csaba

Negyven forintért őrzik a kerékpárt Győrben

Természetesen óránként.
Korábban a témában:

A Magyar Távirati Iroda által közreadott felvételeken a Győr Box elnevezésű zárt kerékpártároló rendszer látható Győrben, a vidéki buszpályaudvar mellett 2018. szeptember 17-én. A 16 kerékpár befogadásra alkalmas rendszer használatához kártyát kell kiváltani a látogatóközpontban; egy óra tárolás negyven forintba kerül.

Gyõr, 2018. szeptember 17.
Balról a Gyõr Box elnevezésû zárt kerékpártároló rendszer Gyõrben, a vidéki buszpályaudvar mellett 2018. szeptember 17-én. A 16 kerékpár befogadásra alkalmas rendszer használatához kártyát kell kiváltani a látogatóközpontban; egy óra tárolás negyven forintba kerül.
MTI Fotó: Krizsán Csaba
Fotó: MTI/Krizsán Csaba
Gyõr, 2018. szeptember 17.
A Gyõr Box elnevezésû zárt kerékpártároló rendszer Gyõrben, a vidéki buszpályaudvar mellett 2018. szeptember 17-én. A 16 kerékpár befogadásra alkalmas rendszer használatához kártyát kell kiváltani a látogatóközpontban; egy óra tárolás negyven forintba kerül.
MTI Fotó: Krizsán Csaba
Fotó: MTI/Krizsán Csaba
Gyõr, 2018. szeptember 17.
Kerékpár a Gyõr Box elnevezésû zárt kerékpártároló rendszer egyik tárolójában Gyõrben, a vidéki buszpályaudvar mellett 2018. szeptember 17-én. A 16 kerékpár befogadásra alkalmas rendszer használatához kártyát kell kiváltani a látogatóközpontban; egy óra tárolás negyven forintba kerül.
MTI Fotó: Krizsán Csaba
Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Kiemelt kép: MTI/Krizsán Csaba

Kommentek

Zalakaros, 2019. augusztus 20.
A zalakarosi termáltó 2019. augusztus 19-én. A tóból az alatta húzódó vízelvezetõ rendszer sérülése miatt 2018 májusában elfolyt a víz. A hibát kijavították, megkezdték a meder feltöltését.
MTI/Varga György
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.