Virágzó vidékünk

Így még sosem láthattuk a Balaton-felvidéket

Egy videó Balaton-rajongóktól Balaton-rajongóknak.

Magyarország talán legizgalmasabb vidékét, a Balaton-felvidéket mutatja be az az egyedülálló három perces image videó, amelyet néhány Balaton-rajongó készített az elmúlt hetekben. A film – rövidsége ellenére – több mint 100 különálló jelenetet tartalmaz, és több mint 20 ikonikus északi parti helyszínt mutat be.

Napjaink legnépszerűbb online videós képi technikáival készült az az image videó, amelyet a NuHeadz Productions csapata készített és amely már elérhető a videómegosztó portálokon. Az öt napon át – napfelkeltétől napnyugtáig – forgatott videó a népszerű külföldi turisztikai videók trendjeinek megfelelő képi világgal kalauzolja el a nézőket a Balaton északi partjának legismertebb helyszíneire.

A NuHeadz csapata két – a tónál megismerkedő – fiatal szemszögéből mutatja be, hogy mennyi lehetőséget kínál a Balatonfelvidék. A bemutatott helyszínek között feltűnik többek között Tihany, a révfülöpi vitorlás kikötő, a Szigligeti Vár, a Káli-medence, a Szent György-hegy és a balatonfüredi Tagore sétány is. A nézők több mint 20 helyszínt láthatnak a három perces videóban.

A videó rendezője a 23 éves Mag Dávid, aki több mint 9 éve készít videókat, egyedi látásmódját, kreativitását és technikai tudását jól mutatja az elkészült image videó.

A NuHeadz egyébként nemcsak a stábért felelt, a szereplőket is ők biztosíották: Marcsi és Gábor ugyanis az influencereket és modelleket képviselő NuHeadz Talent Management portfólió tagjai. A videóhoz egy weboldalt is létrehoztak, amely a balatonvideo.com oldalon érhető el, itt további érdekességet olvashatunk arról, hogy milyen eszközökkel vette fel a stáb a nyersanyagot, milyen helyszíneket láthatunk a produkcióban, de az is kiderül hány kilométert tettek meg a forgatás alatt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik