Virágzó vidékünk

Feleséget keres Samu, a Katica Tanya lámája

Az internetezők segítségét kérte Samu, a Katica Tanya négyéves lámája, hogy megtalálja élete párját és családot alapíthasson.

A patcai tanya honlapján olvasható felhívás szerint Samu jól szocializált, más állatokkal könnyen barátkozó láma, aki már egy éve várja, hogy megtalálják számára az ideális lámatársat.

A keresést nehezíti, hogy sokkal több hím található az országban, mint nőstény. Jelenleg egy tehén próbálja betölteni az űrt a lelkében, kisebb-nagyobb sikerrel, hiszen ő csak barátként tekint Samura, aki ezt nehezen fogadja

– írják.

Katica Tanya

Samu az igen ritka kivételek közé tartozik, hiszen egész teste fehér, csak néhány barna folt tarkítja. A látogatókkal kedves, barátkozó, szereti, amikor fűvel etetik. Kicsattan az egészségtől, aktív és nyitott az új jövevényekre.

Az ideális társ hasonlóan fiatalkorú hölgy, hogy valóban egy életen át tarthasson szerelmük.

A kedves jövendőbelinek hasonlóan jó sora lesz a Katica Tanyán, mint Samunak, akinek az igényeihez igazítottuk lakhelyét: saját karámban tölti napjait, ahol a nagy futtatón élheti ki mozgásigényét és a pihenéshez beállóval is rendelkezik

– tették hozzá.

Katica Tanya

Mindenképpen lámatársat keresnek neki, hiszen az alpakák jóval kisebbek a lámáknál, így nem tudnak megfelelő társai lenni egymásnak.

Ha meglesz Samu felesége, természetesen lagzira is készülnek a Katica Tanyán.

A jelöltekkel kapcsolatos megkereséseket a program@katicatanya.hu e-mail címre várják.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik