Virágzó vidékünk

Díjat nyert a világ legnagyobb összdíjazású fotópályázatán Daróczi Csaba

Daróczi Csaba a kiskunsági szikes tavakról készített videójával rendkívül előkelő díjat nyert kedd este Dubajban, a HIPA fotópályázaton, írja a Facebookon a Kiskunsági Nemzeti Park.

A világ legnagyobb, 450 ezer dollár összdíjazású versenyén idén 51 000 fotós vett részt 62 000 pályamunkával. Daróczi Csaba szebbnél szebb fotóit már számtalanszor megcsodálhattuk, de ezúttal légifelvételeiből készített videójával repült a negyedik helyig.

Daróczi Csaba a közösségi oldalán úgy fogalmazott,

úgy érzem, kevés ilyen este adódik még az életemben mint ami a tegnapi volt. Ugyanis a dubaji operában az államminisztertől vehettem át a HIPA pályázat díját. Ez a pályázat a világ legnagyobb összdíjazású versenye, és alapítója és patrónusa maga a dubaji koronaherceg.

Hozzátette, a kisfilm vágása Adorján Zalán munkáját dicséri.

A pályázat hivatalos honlapján olvasható közlemény szerint egy másik magyar fényképész, Kércz Tibor a fekete-fehér fotók kategóriájában ért el harmadik helyezést, így neki is hatalmas gratuláció jár. A díjazott felvételt egyelőre nem tették közzé, de amint pótolják a hiányosságot, frissítjük a cikkünket.

Magyar fényképészé 2017 legviccesebb természetfotója
Kercz Tibor képe nagy sikert aratott a zsűrinél is.

Kiemelt kép: Facebook / Daróczi Csaba

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik