Virágzó vidékünk

Kihirdették a Varázslatos Magyarország természetfotós pályázat nyerteseit

Hatodik alkalommal nyerte Daróczi Csaba a Varázslatos Magyarország természetfotós pályázatát, amelynek célja, hogy népszerűsítse az ország nemzeti parkjait és a természetfotósok számára folyamatos pályázati lehetőséget biztosítson, írja beszámolójában a Turista Magazin.

Daróczi Csaba mögött Hargitai László végzett a második helyen, a harmadik pedig Kirják József lett. 

A Varázslatos Magyarország tényleg egy különleges pályázat, hiszen itt nem egy-egy képpel lehet elcsípni a meghirdetett címeket vagy díjakat, hanem több hónapon át tartó kitartó munka és sok-sok jó pontszámot elért fotó kell hozzá.

A nyertes Daróczi Csaba a lap kérdésére arról beszélt, ami igazán motiválja, az maga a fotózás. Mint fogalmazott, az út, maga a folyamat fontos. Nem a díjak miatt indul kora hajnalban terepre a hónap sok-sok napján, hanem mert szereti csinálni azt, amit csinál.

Tegnap este madarat lehetett fogatni velem! Kettőt is. Az egyik a Varázslatos Magyagyrország fotó kategóriájának fődíja,…

Közzétette: Daróczi Csaba-Photography – 2019. március 8., péntek

 

A csütörtökön kilencedik alkalommal megrendezett pályázat díjátadója egyben a Varázslatos Magyarország kiállításának hivatalos megnyitója is volt, amit április 22-ig lehet megnézni a Magyar Természettudományi Múzeumban.

A következő, 2019-es verseny, ami már a 10. lesz a pályázat történetében, április 1-től indul, és idén is kilenc hónapig lehet majd feltölteni képeket a Varázslatos Magyarország oldalára.

I. helyezett – Daróczi Csaba

Spuri
Zene füleimnek
Vetület

II. helyezett – Hargitai László

Szólista
Kontúr
Égbekiáltó

III. helyezett – Kirják József

Profil
Az utolsó falevél
Orbita

A pályázatra beérkezett összes természetfotót ide kattintva és a Magyar Természettudományi Múzeumban tekintheted meg.

Meghitt pillanatról készült 2018 legkedveltebb természetfotója
Máté Bence fotója is bekerült a legjobbak közé.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik