Virágzó vidékünk

Idén az ingyenes Ipoly Feszten ereszthetik ki a gőzt a fesztiválozók

Ingyenes fesztiválon szórakozhatnak az Ipoly mentén június 21-23. között az érdeklődők.

Első ízben rendezik meg az Ipoly menti településeket átölelő programsorozatot június 21. és 23. között hét településen, melyekből  öt hazánkban, kettő pedig határainkon túl található.

Hét helyszínen vár az Ipoly menti települések igazán színes, programokkal teli fesztiválja. Komoly és könnyűzenei koncertek, gasztrobemutató, közös tekerés és sok-sok meglepetés vár június 21-23. között – írják a szervezők Facebook oldalukon.

A programok itt zajlanak majd: Szob, Márianosztra, Vámosmikola, Kemence, Ipolydamásd, Ipolyság és Ipolyszalka (utóbbi kettő Szlovákia).

Az egyik helyszín: Szob – Fotó: szob.hu

A háromnapos rendezvénysorozat célja, hogy a színes programkavalkádon való részvétel mellett a látogatók megismerhessék a térség természeti kincseit és kulturális sokszínűségét is.

Lehetőség nyílik arra is, hogy az érdeklődők felfedezhessék a csodás helyek rejtett kincseit, és a remek kiránduló útvonalak bebarangolását gondtalan kikapcsolódással kössék össze egy igazi bulizós fesztivál keretében.

A helyi hagyományok bemutatása és egyéb közkedvelt családi programok mellett a magyar komoly- és könnyűzene legnépszerűbb képviselői is fellépnek, Bogányi Gergelytől egészen a Bagossy Brothers Company-ig. Természetesen a fesztivál elengedhetetlen részét képezik a különböző gasztronómiai bemutatók is.

Szépséges, érintetlen természeti környezetben élvezhetjük itt a három nap alatt a jobbnál jobb zenéket, miközben finom ételeket eszünk, és természetesen a megfelelő italokkal öblítjük le őket.

Az már csak hab a tortán, hogy a rendezvény ingyenes lesz, így a családi büdzsén sem üt rést majd egy kis kulturális és “ereszd el a hajam”- típusú szórakozás.

Kiemelt kép: Ipoly Feszt 2019/Facebook

160 ezer látogatót várnak a Balaton legnagyobb fesztiváljára
Július 4-8 között Zamárdiban világsztárok sokaságával találkozhatnak a résztvevők.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik