Virágzó vidékünk

Kiadó nyaralók szerte az országban (x)

Magyarország számos vidékén találhatunk kellemes kikapcsolódást, egy egész nyaralót kibérelni pedig egészen más élmény lehet, mint egy hotelben vagy panzióban megszállni. Igaz, hogy az ellátásunkról magunknak kell gondoskodnunk, cserébe viszont teljesen szabadon mozoghatunk és biztosítva van a háborítatlan pihenés.

Ha az örök kedvenc Balaton környékéről szeretnénk elszakadni, akkor is rengeteg szuper lehetőség vár ránk, nézzük:

Békésszentandrás

Vízparti, jakuzzival, medencével és szaunával felszerelt házakat bérelhetünk az Alföldön, a Körös partján. Családok és kisebb-nagyobb baráti társaságoknak is szuper lehetőség, hiszen a házak sok extrával vannak felszerelve, a horgászatot kedvelők kedvelni fogják a folyamatosan etetett horgászhelyeket.

Szalafő

Az Őrségben, a Nemzeti Park területén bérelhetjük ki ezt a kedves faházat. Az összkomfortos, 3 hálószobás házban biztosítva van a teljesen nyugalom és csend. A hatalmas kertben két terasz is található és háziállatainkat is szívesen fogadják.

 

Bükfürdő

A Nyugat-Dunántúlon, Bükfürdőn a több mint 15.000 mg/l ásványianyag-tartalmú termálvizes fürdőtől mindössze 250 méterre bérelhetünk ki egy- és kétszobás, akár pótágyazható apartmanokat. Az árak 7500 Ft/fő-től indulnak, de nagyobb létszám esetén kaphatunk kedvezményes ajánlatot.

Zalalövő

Túrázásra, kirándulásra tökéletes környéken található Zalában ez kiadó nyaraló. A bájos Borostyán-tó partján fekszik, mindössze 100 m-re a vízparttól, ahol strandolni – akár vízibiciklizni illetve csónakázni és horgászni is egyaránt lehet.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik