Virágzó vidékünk

Mandala formában nyílnak a tulipánok a Kincsek Völgyében

Színkavalkád és tökéletes harmónia kéz a kézben.

Kincsek Völgye: álom hely, a nyugalom szigete és földi paradicsom… Ilyen és hasonló jelzőkkel illeték a Bálványoson található helyet azok, akik már ellátogattak ide. Az a hely, ahol rád béke, szeretet, nyugalom és igazi feltöltődés vár!

A fotókat látva, nem mindennapi látványban lehet része azoknak, akik szeretik a tulipánt vagy a jácintot, hiszen a kagylóformában virító virágok valóban szokatlanok. A bámulatos tervezés és megvalósítás most lenyűgöző összképpel ajándékoz.

A Kincsek Völgyének megálmodóját, Timár Zsuzsannát kérdeztük az ötletről és a további célokról.

Egy olyan parkot szerettünk volna létrehozni, mely egy gyönyörű kincse lehet a Balaton somogyi partjának. Szándékunkban állt, hogy megmutassuk, hogyan is lehet egy kis kreativitással és munkával csodákat varázsolni egy elhagyatott völgyben.

A terület mandalái rengeteg matematikai számítást, például a Fibonacci féle számsort, az aranymetszést a naprendszerünk precessziós forgásának számításait és ősi szimbólumokat tartalmaznak, melyeket folyamatosan bővítenek a jövőben.

A tavalyi első tulipán szüretük igen kellemes fogadtatásban részesült, mindenkit elvarázsolt a tulipánok virágzása, ezért ősszel elkészítették a második mandalát is.

Április minden hétvégéjén tulipánszürettel várják az érdeklődőket

A szüret ideje alatt a völgyben több kézműves termékkel is találkozhatnak a látogatók. Az általunk létrehozott Világfa Waldorf Iskolát is támogatjuk a szüreten leszedett virágok árából.

További információ és útvonalterv a facebook eseményen és a google térképen.

https://sokszinuvidek.24.hu/eletmod/2019/04/03/meseszep-viragok-nyilnak-a-hetesen-festett-tojasokon/

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik