Virágzó vidékünk

500 fős magyar zenészcsapat az internet új sztárja

Ringasd el magad: ez a hangulat mindent visz.

A tavalyi debütálás után – amikor a szegedi Dóm téren 400-an zenéltek és énekeltek egy banda tagjaként – talán a CityRocks szervezői sem gondolták, hogy a 2019-es KecskemétRocks produkciói az internet sztárjai lesznek.

Egy bámulatos hangszer, ami a tenger hullámaiból alkotja a dallamot
Az építész 2005-ben úgy döntött, hogy kis zenét visz a hangulatos városba és megépítette monumentális tervét. A különös hangszert az Adriai-tenger

Márpedig így történt. Bár az eseményre több mint egy hónapja, szeptember 2-án került sor a “Hírös város” Benkó Zoltán Szabadidőközpontjában, az ott készült videókat csak a napokban tették közzé a legnagyobb közösségi portálon és a legnagyobb közösségi videómegosztó csatornán, írta a Keol.

A kecskeméti bulin Magyarország legnagyobb rockzenekarában több, mint 500 fő zenélt és énekelt egyszerre. A koncertről négy videóklip készült, melyeket október 8-án mutattak be. A portál az Euronewsra hivatkozva azt közli, hogy a francia, olasz, portugál, német, spanyol, török, és orosz nyelven sugárzott híranyagokat 5,5 millióan nézték meg eddig Európában., a Facebookon néhány napja közzétett kisfilmeket pedig már egymilliónál is többen látták.

Íme a fesztiválról készült egyik “dübörgő” videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik