Virágzó vidékünk

A színpompás ősz nagy kalandokra csábít (x)

Amikor az indián nyár utolsó verőfényeit szépen lassan felváltja a természet őszbe forduló hangulata, minden az utazás mellett szól. Akár családi kirándulást tervezel az őszi szünetben, akár romantikus édeskettest az októberi ünnepi hosszúhétvégén, fogadjunk, hogy belekalkulálod a bakancslistás élményeitekbe a langyos napsugarak melegét, az aranysárga és égővörös falevelek csodáját, a sütőtökös, gesztenyés vagy almás sütik mennyei ízét és a wellness kényeztetés minden örömét. Kelj útra, és gyűjtsd be az októberi ősz ajándékait Balatonfüreden, Bükfürdőn és Győrben!

Ha a természet végtelen nyugalmára vágysz, irány a Balaton! Érezd talpad alatt zörögni a Tagore-sétány platánjainak lehullott leveleit, járd be gyerekeiddel a Koloska-völgy túraösvényeit, vagy csak ülj le egy padra a tó partján, és gyönyörködj – kezedben egy pohár finom balatoni borral – a hullámok szelíd áramlásában, a napfelkelték pasztelljében és a naplementék színorgiájában! Húzz bakancsot, pattanj kerékpárra, erdőfürdőzz a Kiserdőben! Gyerekekkel irány a Bodorka látogatóközpont, a városnéző kisvonat és természetesen a part mellett úszkáló vadkacsák és hattyúk! Tengernyi élmény vár Rád ősszel a Magyar Tengernél, tapasztald meg idén úgy, mint még soha! A Danubius Hotel Annabella idén egészen október 31-ig nyújt tökéletes hátteret a kellemes kikapcsolódáshoz. Nemcsak beltéri medencére, forró szaunára és ínycsiklandó kulináris fogásokra számíthatsz, a Danubius Hotels Biztos Pihenés protokollja maximális tisztaságot és gondos figyelmet garantál.

Ha úgy érzed, hogy ki sem szeretnél mozdulni a választott szállodából – maximum annak kertjébe és közvetlen közelébe -, akkor Bükfürdőn találod meg a Neked való szállodát. A Danubius Hotel Bük nemcsak a gyerekes családok számára remek választás a Bubbles Club sárkányos gyerekprogramok miatt, de a romantikára vágyó párok és kisebb-nagyobb baráti társaságok is megtalálják számításukat a nyugati határszélen. Hol is kezdjük a vonzóbbnál vonzóbb szállodai lehetőségek felsorolását? A lista élén a modern, teljesen felújított szobák kényelme és az all inclusive ellátás, a korlátlan étel-ital fogyasztás áll, ami az őszi időszakban igazán kihagyhatatlan ínyencségeket jelent a büféasztalon. Melegvizes élménymedencék, jacuzzi és úszómedence mellett szauna, gőzfürdő és wellness kezelések lazítják el testedet és lelkedet. A gyerekeket kreatív kézműveskedés, ügyességi feladatok, Bubbles minidisco és kedves sárkányok foglalják le, hogy a szülők is nyugodtan rápihenhessenek a nagy esti bowlingra, csocsóra, társasjátékozásra és természetesen az őszi szünetet záró Halloween partyra. A tágas kert kiváló lehetőség a friss őszi levegőzésre, a plédekbe burkolt napfürdőzésre, és a házi mókuskák türelmes megfigyelésére is, amúgy pedig a nap legnagyobb részében tényleg elég egy fürdőköpeny. Minden wellness jobban fog esni, és a Danubius még jobban vigyáz Rád!

A termálvizes ellazulás szerelmesei most összeköthetik a wellness élményt a városnézés felfedező kalandjaival. A különleges program kombót Győrben választhatod. A Danubius Hotel Rába a csodás barokk városmag közvetlen közelében a hangulatos macskaköves utcácskák, tágas terek és meghitt szigetek, vadregényes folyópartok megismerésére buzdít, miközben gasztro kalandokra marasztal Belga Éttermében és Sörözőjében. Az új bisztro étlap klasszikus söröző fogásai, a helyi nyersanyagokból készült ellenállhatatlan ételek – például a Nagyi paprikás csirkéje, az igazi Borjú bécsi vagy a Kapuvári bicskás pecsenye – bizony Téged is elcsábítanak, és muszáj, hogy hagyd magad! Kóstold meg a belga kézműves söröket is, jól fognak esni a győri termálfürdőzés után. A 4 folyó városában a Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő gondoskodik a vizes wellness élményekről, még szabadtéri kiúszós medencében is átélheted a feltöltődés óráit, csupán egy negyedórás sétára a szállodától. Győrt gyerekekkel is betervezheted az őszi szünetben, örülni fognak a vizes pancsolásnak, az állatkerti sétának, a vár tövében megtalált hatalmas ágyúknak, a folyópartokon való fogócskázásnak, és akkor még nem is említettük a kényelmes, több légterű családi lakosztályokat.


A Danubius Hotels vidéki szállodái őszi kikapcsolódásra hívnak – színes ajánlatokkal, gyerekkedvezményekkel, rugalmas foglalási-és lemondási feltételekkel, természetesen SZÉP-kártya fizetési lehetőséggel. Tényleg nem érdemes otthon maradni, a színpompás ősz nagy kalandokra csábít! Minden jobban fog esni, és mi még jobban vigyázunk Rád!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik