Virágzó vidékünk

Kinyitott a síaréna Eplényben

MTI/Bodnár Boglárka
MTI/Bodnár Boglárka
A pályákon a hóréteg átlagosan 60 centiméter.

Csütörtökön 11 órakor megnyitották az Eplényi Síarénában az A1-es pályát és a T2-es tanulópályát, olvasható az üzemeltető weboldalán. A hóréteg átlagosan 60 centiméter.

Ritka pilanatok
Hatalmas jávorszarvas okozott riadalmat egy síterepen
Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt komolyabb tragédia.

A társaság gondoskodik arról, hogy a sípályán és a kiszolgáló létesítményeknél ne alakulhasson ki tömeg, hogy mindenki biztonságban legyen az intézkedéseink betartása mellett. Átlagosan legalább 20 négyzetméter jut majd egy-egy látogatóra a pályákon, a szabad levegőn.

A biztonság maximalizálása érdekében extra fertőtlenítőpontokat helyeztek ki a sípálya területén.

Arra kérjük minden kedves vendégünket, hogy a hatályos járványügyi szabályozásoknak tegyen eleget a létesítményben való tartózkodás teljes időtartama során és így hódoljon ennek az egyéni sportnak. Tehát viseljen védőmaszkot (vagy csősálat) és kesztyűt, illetve kerülje a tömörülést

– írták.

A szállításról az Audi E-Tron négyüléses felvonó és a T1 oktatólift gondoskodik. A sífelvonóknál és a felvonók használata közben kötelező a símaszk (egyéb maszk), valamint a síkesztyű használata. A szociális helyiségekben is kötelező a maszk használata.

Üzemel az Intersport Síkölcsönző és a Quattro Síiskola is. A síkölcsönző zárt légterében nem lehet tartózkodni, a vendégek kiszolgálása a kölcsönző bejárati ajtaja mellett lévő kiadóablakon át történik, ahol szintén kérik betartani a 1,5 méteres távolságot.

Ilyen is megtörtént
Helikopterekkel vitték a havat a francia síparadicsomba
Az enyhe időben elolvadt a hó, úgyhogy cselekedni kellett.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik