Virágzó vidékünk

Nyuszmegálló lett egy pécsi buszmegálló

e.on hungária
e.on hungária
Húsvéti díszbe öltöztették.

Vidámságot csempészett Pécs egyik legforgalmasabb buszmegállója környékére az E.ON Hungária: a székeket “tojásos paddá” alakította át és nyuszifüleket is varázsolt a háttérbe, írta a Pécs Aktuál.

Tavaly decemberben, az advent időszakában a 6-os számú főút melletti buszmegállót öltöztette ünnepi díszbe a társaság, a pécsiek azt is imádták.

Kapcsolódó
Meghitt karácsonyházzá alakítottak egy buszvárót Pécsen
Az utasok kényelmes plüss fotelben, díszkivilágításban és a fűtésnek köszönhetően melegben várhatják a járatot.

A húsvéti ünnepkör jegyében a „nyuszmegállóban” a padok tojás dekorációt kaptak, üldögélés közben kedves nyuszifüles fotókat is készíthetnek az arra járók. Az érdeklődők telefonjukkal életre kelthetnek egy háromdimenziós virtuális tojást, amit a buszra várva megfesthetnek és egyénileg díszíthetnek, sőt akár el is küldhetik azt szeretteiknek vagy megoszthatják alkotásukat a közösségi médiában.

Egy kedves gesztussal, a mindannyiunknak kedves húsvéti hagyományok felidézésével szeretnénk néhány percnyi üdeséget, friss tavaszi lendületet, energiát hozzáadni az ünnepekhez. A pandémia megváltoztatta az ünnepeinket is, ezért szerettünk volna örömöt, vidámságot hozni a húsvéti időszakra a feldíszített buszmegállókkal

– mondta el Károlyi Zsuzsanna az E.ON Hungária Csoport nevében.

e.on hungária

A cég más városokban is hozott létre “nyuszmegállókat”. Az ünnepi megállók március 22-től április 15-ig, öt helyszínen csalnak mosolyt az arra járók arcára: Budapesten a Széll Kálmán téren és a Blaha Lujza téren, Székesfehérváron a Piac tér 3-nál, Győrben a Szent István út 45. szám alatt, a Hajós játszótérrel szemben és a most bemutatott buszmegálló Pécsen, a Bajcsy- Zsilinszky Endre utcában a Vásárcsarnokkal szemben.

Kapcsolódó
Példából jeles, avagy hazai buszmegállók, ahol várakozni jó
Várakozni senki nem szeret, mégis ilyen buszmegállókban kellemesebben telnek a percek.
Olvasói sztorik