Virágzó vidékünk

Ma nyit az ország legújabb élményfürdője

facebook/ellipsum miskolctapolca
facebook/ellipsum miskolctapolca
A négyévszakos komplexum különleges óriáscsúszdákkal is kényezteti a vendégeket.

2015-ben adták át a felújtott Miskolctapolcai Fürdőt, 2019-ben pedig elkezdték a létesítmény bővítését. A beruházás tavaly decemberre elkészült, ám az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő hivatalos átadására a koronavírus-járvány miatt várni kellett.

Egészen június 12-ig, amikoris megnyitja kapuit a nagyközönség előtt az ország legújabb élményfürdője, melyet 25 szerencsés miskolci család az ünnepélyes megnyitó napján, pénteken kipróbálhatott.

facebook/ellipsum miskolctapolca

A miskolctapolcai fürdőfejlesztés eredményeként 5 épületből álló élményfürdő egészíti ki a strandfürdő már meglévő szolgáltatásait. A két egység Magyarország legújabb négy évszakos fürdőjeként egy komplexumot alkot.

Az élményfürdő Ramazuri nevű épületében található három óriáscsúszda.  Magyarországon elsőként az Ellipsumban létesített Deja Vu csőcsúszdán próbálhatják ki a legbátrabbak, hogy milyen érzés „elrepülni” egy eddig ismeretlen dimenzióba. A Deja Vu csúszda négyféle izgalmas VR élményt tartogat: Maják Birodalma, Atlantis nyomában, Warzone és Fantasy Miskolc.

facebook/ellipsum miskolctapolca

Az Ellipsum Funky névre hallgató csúszdája azért is különleges, mert egy fánk alakú úszógumiban élvezhetik a fürdőzők a csúszás élményét. A Space Shuttle-nek, vagyis űrrepülőnek is nevezett csúszdának része egy óriási zárt kapszula, amelyen áthaladva garantált a dupla adag adrenalin töltet.

Az Ellipsum Relax csarnoka a pihenés és a kikapcsolódás helyszíne.

Négy beltéri medence: egy sakk- , egy pezsgő-, egy wellness-, és egy élménymedence biztosítja a tökéletes feltöltődést, mindezt pezsgőágyakkal, levegőbuzgárokkal, sodrófolyosóval, nyakzuhanyokkal, dögönyözőkkel, jacuzzival és különböző masszázsfülkékkel.

facebook/ellipsum miskolctapolca

Az élményelemeken kívül egy 36-38 °C hőmérsékletű kültéri ülőmedence is vendégeink rendelkezésére áll, ahova a Relax csarnok kiúszó folyosóján keresztül is eljuthatnak.

Kapcsolódó
Európa legjobb családbarát fürdője lett a makói Hagymatikum
A díjat ünnepélyes keretek között adják át Londonban.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik