Virágzó vidékünk

Megnyit az ország legújabb élményfürdője

Facebook / Harkányfürdő
Facebook / Harkányfürdő

Szeptember 14-én kedden nyitja meg kapuit a látogatók előtt a Harkányfürdő új, fedett, csúszdával felszerelt élményfürdője, kalandmedencével, sodrófolyosóval és ugrótoronnyal, írja a Travelo.

A lap cikke szerint az eddig csak próbaüzemben működő Harka Vízivilág három csúszdával és összesen 766 négyzetméter vízfelülettel várja a fürdőzőket.

Facebook / Harkányfürdő

A fürdő honlapján megtalálható információk szerint az épület földszintjén két új medence helyezkedik el, amelyekhez egy külső strand- és úszómedence csatlakozik.

Mint fogalmaznak, a kalandmedencében semmi sem lehet akadálya a valódi strandélményeknek, hiszen az aktív kikapcsolódást kedvelő fiatalabb és idősebb generációk számára egyaránt remek szórakozást biztosít.

Az „adrenalinfüggő” vendégek a sárga és kékszínű Turbó I.-II. csúszdákról csobbanhatnak a medencébe, vagy az ugrótoronynál és a mászófalon tehetik próbára ügyességüket. A sodrófolyosó és a pezsgőmedence a lazítani vágyók számára nyújt frissítő élményeket, a kisgyermekekkel érkezők számára pedig egy külön Családi csúszdát is kialakítottak.

Facebook / Harkányfürdő

Kedvezőtlen időjárás esetén is teljes testi-lelki kikapcsolódást biztosítanak az élménymedence különleges, kellemes vízi masszázst biztosító élményelemei: a nyakzuhanyok és a fekvő és ülő, víz alatti pezsgőpadok.

Mindemellett télen-nyáron garantált felüdülést nyújt a 2 részre osztott, tágas, szabadtéri medence amelyben több úszósávot is kialakítottak, ugyanakkor az oldalán beépített ülő- és fekvőpadoknak köszönhetően a relaxációhoz, beszélgetéshez, pihenéshez is ideális.

A Harkányfürdő minden nap 10-től 20 óráig várja az aktív kikapcsolódásra vágyókat.

Kapcsolódó
Eplényben épülhet meg a világ leghosszabb vízicsúszdája
A tervek szerint másfél kilométer hosszú lesz.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik