Virágzó vidékünk

Csodás fürdő épül a Tisza-tó fővárosában

Ujvári Imre/Facebook
Ujvári Imre/Facebook
Az első látványtervek ígéretesek.

A nyár legelején korszerű, megújult szabadvízű stranddal gyarapodott a Tisza-tó térsége, hiszen átadtak a Tiszafüredi Szabadstrandot,  teljesen új fogadóépülettel, mosdókkal, öltözőkkel és családbarát kiszolgáló helyiségekkel, és számtalan szabadidős tevékenységet szolgáló lehetőséggel, most pedig újabb fejlesztésről számolt be közösségi oldalán Tiszafüred polgármestere.

Kapcsolódó
Gyönyörű természetfilm készült a Tiszó-tó hat évszakáról
A bemutatóra szeptember 23-án Tiszafüreden kerül sor.

Ujvári Imre Facebook oldalán osztotta meg az első információkat a városban a jövőben felépülő modern strandról.

A tiszafüredi fürdőfejlesztési terv 2,5 hektáros zöldfelület megújítását, új medencék, csúszdapark, vizes játszótér, valamint egy három szintes 6600 négyzetméteres fürdőépületet foglal magában.

Ujvári Imre/Facebook

Az új fürdőben, mely egyedi tervezésű, roppant látványos épület lesz majd, várhatóan a medencéken és a szükséges kiszolgáló tereken túl, szauna világ, masszázs és étterem is helyet kap.

Tiszafüreden a szabadstrand megújulásán túl is sok fejlesztés történt idén, melynek köszönhetően egyre szépül a Tisza-tó fővárosa.

Tavasszal készült el többek közt a Tisza-tó legnagyobb játszótere is, melyet a Zöld Város Projekt keretében alakítottak ki. A beruházás keretében több mint kétszáz négyzetméteren jött létre új zöldfelület, több mint százhúsz fát, valamint cserjéket, virágokat is ültettek.

Kapcsolódó
Színházat álmodtak a Tisza közepére
Vízsugarakra vetítenek, szombaton a Queen 1986-os koncertfelvételével avatják fel a ködszínházat.
Olvasói sztorik