Virágzó vidékünk

Kihirdették a győztest, ez az Év Szállása 2022-ben

Colosseum Hotel / Facebook
Colosseum Hotel / Facebook

A Szallas.hu-t is üzemeltető Szallas Group eladása után, immáron az új tulajdonossal, a lengyel tőzsdén jegyzett Wirtualna Polskaval az élen, a megszokott működés mellett rendezték meg az idén tízéves Év Szállása és Turizmus Kiválóságai Verseny díjátadását november 24-én a Bálnában, számolt be róla a turizmus.com.

Idén közel 15 ezer szálláshely, 500 település és 7300 attrakció mérettette meg magát, valamint 1,6 millió vendégértékelés és hatezer foglaló szavazata segítette a szakmai zsűri döntését.

Az Év Szállása 2022 fődíjat a Colosseum Hotel Mórahalom nyerte el, amelynek magas színvonalú szolgáltatásait bizonyítja a szálloda töretlenül magas vendégelégedettsége is.

Colosseum Hotel / Facebook

A lap tudósítása szerint a tizedik évforduló alkalmából, idén rendhagyó módon, az elmúlt évek Év Szállása fődíjat nyert szálláshelyei is újra megmérettették magukat a Szallas.hu weboldalán foglalók körében. A szavazatok összesítését követően első helyezést ért el a 2015-ben fődíjat nyert Hotel Kapitány Wellness Sümeg, melyet a 2016-os győztes Hotel Ózon & Luxury Villas Mátraháza követ, és harmadik helyen végzett a 2020-as év nyertese, a Hotel Európa Fit Hévíz.

Az Év Turisztikai Attrakciója a vendégértékelések alapján a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, míg a zsűri értékelése szerint a Magyar Zene Háza. Magyarország kincsei közül a dobogó első fokán Debrecen végzett, Szeged a második és Zalakaros a harmadik a zsűri rangsorában.

A Turizmus Szakma Példaképe – ifj. Papp Imre-emlékdíjjal Ritter Judit, a Hotel Szárcsa Székesfehérvár ügyvezető igazgatójának munkásságát ismerték el. A szakember lelkiismeretes motorja a családi vállalkozásnak, nagy hangsúlyt fektet a szállás minőségére és egyediségére, és innovatív gasztronómiai ötleteivel is kiemelkedőt alkotott – olvasható a kiadott közleményben.

Kapcsolódó
Ez lett 2022-ben az év szaloncukra
Kihirdették a győztest.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik