Virágzó vidékünk

Éjszakai buszok járnak nyáron a Káli-medencében

Unsplash
Unsplash
Káli-kör néven körjáratok közlekednek.

Éjszakai járatokat közlekedtet a Káli-medencében, Badacsony, Szigliget, Keszthely és Hévíz környékén a Volánbusz hétvégente – közölte a társaság az MTI-vel.

A közlemény szerint a nyári menetrend bevezetésével új éjszakai körjáratokat indítanak péntekről szombatra és szombatról vasárnapra virradó éjszaka Tapolca és Révfülöp között. A 7702-es vonalszámú járatok Tapolca, autóbusz-állomásról 21.50-kor, 23.55-kor és 1.50-kor, míg Révfülöp, vasútállomásról 23.55-kor, 1.05-kor és 2.55-kor indulnak.

Az autóbuszok megállnak a Káli-medencében fekvő településeken, így Gyulakeszin, Káptalantótin, Mindszentkállán, Szentbékkállán, Köveskálon, Balatonhenyén, Kővágóörsön is. A járatok Révfülöpön csatlakoznak a Balatonfüred felé induló, és onnan érkező éjszakai Bagolyvonatokhoz.

Alsópáhok és Badacsonytomaj között is új éjszakai autóbuszok segítik az esti hazajutást. Az új 6363-as autóbuszok Alsópáhok, Alsó megállóhelyről 21.25-kor és 23.45-kor, míg Badacsonytomaj, vasútállomásról 23.00-kor és 1.15-kor indulnak.

Az autóbuszok mindkét irányba megállnak Hévízen, Cserszegtomajon, Keszthelyen, Gyenesdiáson, Vonyarcvashegyen, Balatongyörökön, Balatonedericsen, Szigligeten, Badacsonylábdihegyen és Badacsonyban is, illetve Badacsonytomaj, Vasútállomáson átszállást biztosítanak a Balatonfüred és Tapolca között közlekedő Bagolyvonatokra – tudatta a Volánbusz Zrt. (MTI)

Kapcsolódó
Ropogós pisztácia is terem a Káli-medence édenkertjében
Badics László többdiplomás nyomdász a birtokán 300 fajta egzotikus gyümölcsöt termeszt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik