Virágzó vidékünk

Virágszirmos mesterművel gazdagodott a pécselyi édenkert

Facebook / Varjas Art
Facebook / Varjas Art
Varjas Judit ismét gyönyörű falfestményt készített.

Immáron teljes pompájában tündököl a pécselyi édenkert – írta a Varjas Art.

Varjas Judit nem először szerepel oldalunkon, korábban is mesés alkotásokkal kápráztatta el Tapolcán és Sümegen is a művészet kedvelőket.

Legutóbbi megbízását gyönyörű környezetben kapta, Pécsely egyik hangulatos kertjében szabadon szárnyalhatott a kreatív alkotó fantáziája. Varjas Judit szebbnél szebb élőlényeket álmodott a csodakertbe.

Galéria

Hatalmas festővásznon alkothattam színes, szebbnél-szebb mezei virágokat, madárkákat és törékeny szárnyú kis pillangókat az elmúlt hetekben. Csodálatos megbízás volt, gyönyörű környezetben, ahol bár sokszor még az időjárás is nehézségeket állított elém ,mégis a végeredményt látva minden fáradtságot megért, írta bejegyzésében a művész.

Az alkotó azt is hozzátette, hogy a munka során fantasztikus embereket ismerhetett meg, és végtelenül hálás a megtisztelő bizalmukért, kedvességükért.

A fal 8 méter hosszú, az elején körülbelül fél méter  a magassága, a vége felé emelkedik nagyjából két méter magasra mindkét oldalon. Aprólékosan, kézzel felrajzoltam, majd ecsettel és betonfestékekkel festettem ki a felületet. Végül felületvédelemmel láttam el, hogy tartós, időtálló alkotás lehessen

-mesélte Varjas Judit a Sokszínű vidéknek.

Facebook / Varjas Art

A megbízók berni pásztora, Alvin is belopta magát a művésznő szívébe, Varjas Judit türelmetlenül várja az újabb találkozást, ami nem sokat várat magára, hiszen hamarosan mást is festenie kell az édenkertben.

Kapcsolódó
Tapolca után Sümegen is lépcsőt festenek
Különleges, egyedi alkotással gazdagodik a város.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik