Virágzó vidékünk

Gigantikus szalmabálaszívvel hódította meg szíve hölgyét

Youtube / Simi agrovideo
Youtube / Simi agrovideo
Azért egy arany-gyémánt gyűrű is dukált a lánykéréshez.

Vati Ferenc gazdához méltó módját választotta a lánykérésnek, erről írt az Agroinform.

A Somogyban gazdálkodó fiatalamber és párja két és fél éve alkotnak egy párt, a szerelmes gazda úgy gondolta, kapcsolatuk újabb szakaszba lépett.

A Karádon élő Vati Ferenc családi gazdaságában 1000 hektáron foglalkozik növénytermesztéssel, 300 hektáron lucernát termel  és 200 limousin húsmarhát is tart. A férfi Fejes Annamáriával a hölgy húgán keresztül ismerkedett meg.

Eltelt fél év és működött a szerelmünk. Egy barátommal mindent meg tudunk beszélni és ő ültette el a fejembe a gondolatot: miért nem kérem meg a kezét? Lucernát kaszáltam éppen, amikor elkapott az ihlet és úgy döntöttem, hogy megteszem életem talán legnagyobb lépését

-mesélte a vőlegény a portálnak.

Ferenc azt is tudta, hogy nem szimpla leánykérés lesz. Valami különlegeset, egyedit akart, olyat, amiben benne van a munkája is.

Először arra gondolt, hogy tárcsával “beleírja” a telep melletti 100 hektáros terület földjébe: “Hozzám jössz feleségül?”- majd helikopterről, együtt megnézik az alkotást, de ezt elvetette. Végül arra jutott, elég csupán “önmagát adni”. Úgy döntött, rendeznek egy forgatást. Készítenek egy videót a gazdaságról, fókuszban a Case IH Steiger 450 HD-val, ami a gazdaság gépparkjának a zászlós hajója.

Youtube / Simi agrovideo

Ezt mondtam Annának is, hogy csak egy promó videót csinálunk, de neki is ott kell lennie. Két munkatársam is szerepel még a videóban, természetesen, ők is tudtak a turpisságról. Anna az utolsó pillanatig semmit sem sejtett…

– idézte fel a történteket a hősszerelmes.

Vati Ferenc szíve választottját egy arany-gyémánt gyűrűvel és egy csodálatos rózsacsokorral lepte meg – Anna pedig természetesen, igent mondott.

Kapcsolódó
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik