Virágzó vidékünk

Máté Bence fotói díszítik a megújult szegedi Novotel szobáit

Novotel Szeged
Novotel Szeged
Máté Bence magyar természetfotós képeit használták fel a helyi élővilág megjelenítésére, három szobában pedig a Pick Szeged kézilabdacsapatának története jelenik meg a falakon.

Tisza-parti kilátással és 140 megújult szobával várja vendégeit a világ vezető szállodaipari csoportjához, az Accorhoz tartozó Novotel Szeged. A kivételes elhelyezkedésű négycsillagos hotel szobái teljesen új dizájnt kaptak.

A szobákban megjelenő, a hotelben összesen hat különböző fényképet Máté Bence természetfotós készítette, aki a BBC világverseny történetének legeredményesebb fotósa, az egyetlen a világon, akit az év ifjú természetfotósának és az év természetfotósának is megválasztották.

Az ikonikus tiszai környezet madár- és növényvilága különös hangulatot ad a belső tereknek, így a folyó közelsége az utazás minden percét meghatározza.

A hotelben a szegedi kézilabdaélet is megjelenik: három szobát a helyi Pick Szeged csapat történetének szenteltek a tervezők. A fogadótér is megújult külsővel várja az érdeklődőket.

Novotel Szeged

A nyolcszintes szálloda a több szakaszban zajló felújítás alatt zavartalanul működött. A megújult szobák erkélyesek és légkondicionáltak. Az Accor csoporthoz tartozó vezető márka, a Novotel célja, hogy vendégeinek biztos hátteret nyújtson a világ felfedezésére, és emlékezetes pillanatokat tölthessenek együtt. A tervezés során az esztétikum mellett a funkcionalitás is nagy szerepet kapott, így a hotel a családok és az üzleti utazók minden igényét kielégíti.

Novotel Szeged

Az elmúlt két év izgalmas feladatot hozott nekünk. Úgy újítottuk fel hotelünket, hogy közben az itt tartózkodó vendégek ebből semmit nem éreztek. Az első szakaszban 50, később pedig a fennmaradó 90 szobát szabtunk át teljesen, így ma már minden látogatónkat teljesen új, letisztult dizájnú terek fogadnak

– mondta el Niedermüller Gábor, a négycsillagos Novotel Szeged igazgatója.

A szállodához tartozó Novo2 étterem helyi specialitásokkal és nemzetközi menüvel is várja a vendégeket, hatalmas teraszáról pedig tavasztól őszig élvezhetik a csodálatos tiszai kilátást a látogatók.

A Novotel Szeged a város legszebb helyén, közvetlenül a Tisza folyó partján, a városközponttól tízpercnyi sétára található. Minden szobájából festői kilátás nyílik a városra és a folyóra.

Kapcsolódó
Életéről vall a természetfotózás magyar Oscar-díjasa
Azt is elárulja, mit keresett Costa Rica őserdejében évekkel ezelőtt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik