Virágzó vidékünk

Közmunkások varázsolták újjá a romos épületet Karancsságon

Facebook/Karancsság Község
Facebook/Karancsság Község
Az anyagköltséget a hosszú távú közmunkaprogram biztosította, illetve valamennyi munkát az abban tevékenykedő helyiek végezték el.

Közmunkaprogram támogatásával, a programban dolgozó helyiek által újult meg egy régi melléképület Karancsságon, írta a Nógrád vármegyei hírportál.

A polgármesteri hivatal udvarán álló melléképület felújításhoz szükséges anyagköltséget a hosszú távú közmunkaprogram biztosította, illetve valamennyi munkát az abban tevékenykedő helyiek végezték el.

A program december elsején kezdődött és február 28-ig tart, az abban dolgozó 30 közmunkás tehát 3 hónap alatt varázsolta újjá az épületet. Azon még vannak apróbb simítások, de a megújult hivatal udvarán már most is régi fényében ragyog a kis ház

– tájékoztatta portált Oláh Nándorné polgármester.

Az újjá varázsolt épületben a közmunkaprogramban foglalkoztatott helyiek méltó körülmények között fogyaszthatják el többek között az ebédjüket, szerszámok tárolására is alkalmas lesz és még más funkciókat is kap.

Kapcsolódó
Megújult Salgótarján ikonikus turistaháza
Salgótarján és a szlovákiai Gács önkormányzatának közös pályázatából valósulhatott meg az 1935-ben épült Dornyay turistaház felújítása. Az épület új funkciókkal bővült.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik