Virágzó vidékünk

Fél év után újranyit a népszerű sóvidéki gyógyfürdő

facebook/Wellness Center Praid
facebook/Wellness Center Praid
A Parajdi Wellness Centert március 23-án vehetik újra birtokba a vendégek.

Az erdélyi Sóvidék központjának számító Parajdon 2015-ben adták át a nagy népszerűségnek örvendő fedett fürdőt. Az egész évben üzemelő wellness központban sós gyógyvízzel töltött medence, édesvizű medence, gyermekmedence, két jacuzzi, valamint szaunavilág áll a vendégek rendelkezésére, írta a Termál Online.

A wellness központ a Sószoros mellett helyezkedik el 1900 négyzetméternyi területen, amelyhez további 7500 négyzetméter zárt udvar tartozik.

A gyógyfürdő fő vonzerejét az 1000 méter mélységből feltörő különleges sós víz jelenti, amely elsősorban mozgásszervi, ízületi problémák, bőrgyógyászati, nőgyógyászati, légúti betegségek kezelésére alkalmas.

A kilenc éve üzemelő létesítményben szükségessé vált egy nagyobb volumenű felújítás, ezért tavaly szeptember közepén bezárták az éves szinten 120-140 ezer vendéget fogadó gyógyfürdőt.

facebook/Wellness Center Praid

A Parajdi Wellness Centert március 23-án vehetik újra birtokba a vendégek. A teljes árú napi belépő 120, a kedvezményes napijegy 90 lejbe kerül, ez átszámítva 9000 és 6700 forintos összeget jelent.

A létesítmény hétköznaponként 12-21, hétvégén, ünnepnap és a az iskolai vakáció idején 10-21 óra között tart nyitva.

Kapcsolódó
Így bányásszák a világ egyik legjobb sóját Parajdon
Nem vonják ki belőle a természetes iszapot, ami egyedülálló természetes olajesszenciát tartalmaz.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik