Virágzó vidékünk

Bámulatos szupercellák kíséretében érkezett meg a hidegfront

Kovács Attila
Kovács Attila
Dörgéssel, villámlással és jégesővel érkezett meg tegnap kora este a lehűlést hozó front.

A napok óta tartó nyárias időjárásnak hétfőn este egy markáns hidegfront vetett véget, mely bámulatos szupercellák kíséretében érkezett.

A vihar kora este érte el Sopron környékét, ahol Kovács Attila remek hangulatú felvételeken örökítette meg az égboltot befedő sötét felhőket.

Kovács Attila

Kora este, fél hat környékén kisebb dörgés és villámlás kíséretében az Ausztria felől érkező vihar Sopronban is kitombolta magát, és hamar véget a vetett a nyárias meleget tartogató időjárásnak. Az esőcseppek mellett jég is hullott mintegy tíz percen keresztül, majd az eső kitartóan öntözte a várost.

Sugár Roland

Sugár Roland különleges felvételeken örökítette meg a város fölé tornyosuló felhőket és a közelgő vihart, ami nyomán a levegő pillanatok alatt 14 fokra hűlt le.

Sugár Roland

Tisza Gyöngyvér Pilisszántón követte szemmel a vihar közeledtét. Az égbolton egy zivatarcella látszódott, amely pont azon a területen oszlott fel, azaz esett szét.

Tisza Gyöngyvér

A zivatarcelláról és annak széteséséről Gyöngyvér gyönyörű fotókat készített, amiket az alábbi galériában lehet megtekinteni.

Galéria
Tisza Gyöngyvér
Kapcsolódó
Szivárványra ült egy viharfelhő Mezőhegyesnél
Gyönyörű felhőképződményeket fotózott egy szegedi viharvadász csapat.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik