Virágzó vidékünk

Csak egy buszjárat közlekedik májustól a főváros és Balatonfüred között

facebook/füred tv
facebook/füred tv
Ezentúl a vasút igénybevételét javasolja az utazóközönségnek a MÁV-Volán Csoport.

Május 1-jétől Budapest és a Balaton északi parti települései közötti eljutáshoz ezentúl a vasút igénybevételét javasolja az utazóközönségnek a MÁV-Volán Csoport – írta a Füred TV Facebookon közzétett bejegyzésére hivatkozva a HírBalaton, mivel a járatokat törlik, csak egy marad meg belőlük.

A Budapest – Balatonalmádi – Balatonfüred – Keszthely – Hévíz vonalon közlekedő autóbuszok május 1-jétől csak Balatonfüred és Hévíz között közlekednek. Ezeken a járatokon kiegészítő jegy megváltása nélkül lehet utazni.

A Budapest – Balatonalmádi – Lovas – Balatonfüred – Tihany járatok teljesen megszűnnek májustól. Így Budapest és Balatonfüred között a vasutat, Balatonfüred és Tihany között pedig a 7355-ös buszt javasolja a cégcsoport, amelyek a Kékhullám Expressz vonatokhoz csatlakozva indulnak Balatonfüredről Tihany felé.

Egyetlen közvetlen járat marad meg Balatonfüred és a főváros között, az is csak munkaszüneti napokon, ami a Budapest – Székesfehérvár – Veszprém – Balatonfüred – Keszthely vonalon jár és Budapestről 14:15-kor indul.

Kapcsolódó
Lebontják a hírhedt görög falut Balatonfüreden
Nem akar mindenki megválni az ingatlanjától.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik