Virágzó vidékünk

Megválasztják a Balaton legjobb strandjait

facebook/NYITOTT BALATON
facebook/NYITOTT BALATON
Indul a Kék Hullám Zászló balatoni strandminősítés.

A Balatoni Szövetség (BSZ) idén 21. alkalommal rendezi meg a hagyományos Kék Hullám Zászló strandminősítését, írta a Hírbalaton.

A strandokat június második felében – működés közben – társadalmi zsűri minősíti, a díjkiosztó és zászlóátadó 2024. július elején lesz Vonyarcvashegyen.

A minősítés során egy-öt csillagos zászlót lehet megszerezni, de több különdíj is gazdára talál majd, többek között a Balaton Gasztro Strandja 2024. díjat a Balatoni Kör, míg egy különdíjat a Magyar Turisztikai Ügynökség ajánlott fel. A megmérettetésre május 31-ig lehet jelentkezni.

Ezúton hívunk minden balatoni strandüzemeltetőt, hogy jelentkezzen a minősítésre és méresse meg magát, illetve strandját. A Kék Hullám Zászló strandminősítés egy nagy hagyományokra visszatekintő, pozitív megjelenési forma, melynek a médiában évek óta nagy sajtóvisszhangja van. Segítségével kívánjuk a sajtó, illetve a turisták figyelmét még inkább a Balaton, a balatoni strandok felé irányítani. Legyen partnerünk ebben!

– olvasható a Balatoni Szövetség felhívásában.

Kapcsolódó
Ezek lettek a Balaton legjobb strandjai 2023-ban
A Balatoni Helyi Önkormányzatok Szövetsége 2023-ban huszadik alkalommal rendezte meg a hagyományos Kék Hullám Zászló strandminősítését, idén hat fődíjat osztottak ki.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik