Virágzó vidékünk

Nagykörűn magasodik az ország legújabb lombkorona sétánya

Facebook/I love Tisza-tó
Facebook/I love Tisza-tó
A hét minden napján, ingyenesen látogatóható a Lombkorona Ház és Sétány, ami Nagykörű strand melletti területén épült fel.

Átadták Nagykörűben a Lombkorona Házat és Sétányt, ami 8 méter magasan és több mint 300 méter hosszan vezet végig az ártéri fák között, írta az I love Tisza-tó.

Az építőknek nem volt könnyű dolguk, hiszen mivel ártéren épült a sétány, a Tisza többször is megnehezítette a dolgukat. A kemény munka kifizetődött és május elejétől már látogatható a létesítmény

– részletezték.

A lobkorona sétány végén egy cseresznyére hasonlító bisztró is épült, ami júniustól a hét szinte minden napján nyitva várja a betérőket. A sétány mellett pedig játszótér is helyet kapott, ami a családok számára is kellemes időtöltést és felejthetetlen élményeket kínál.

A lombkoronasétány küldetése, hogy összehangolja az ökoturizmust, vízi turizmust, az aktív turizmust és a kulturális turizmust egy lenyűgöző, komplex létesítmény formájában

mutatták be a számtalan élményt és kalandod kínáló létesítményt.

Nagykörűt kerékpárral is el lehet érni a Tisza-tótól: Kisköréről a legrövidebb az út, de Szolnokról is könnyedén elérhető a gáton.

Kapcsolódó
1,7 milliárd forintból fejlesztik a Tisza-tó térségét
Történelmi jelentőségű fejlesztések zajlanak a Tisza-tó térségében
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik