Itt a kutyabarát strandok országos listája

Ezeken a helyeken szívesen látják a négylábúakat is.

A gazdik nem szívesen hagyják ki a kutyákat semmilyen programból, nincs ez máshogy a strandolással sem. Általában ők is szeretik a vizet, az úszás és természetesen, a lehűlésre is szükségük van, így egyre nagyobb az igény a kutyabarát fürdőhelyekre.

A kutyabarathelyek.hu összeszedte azoknak a strandoknak a listáját, ahol szívesen látják a négylábúakat is, idén már 22 ilyen strand van az országban.

Ezeknél a strandoknál alapszabály, hogy megfelelő távolságot kell tartani az embereket fogadó strandoktól, biztosítani kell a megfelelő hulladékgyűjtést és szükség esetén a vízbe helyezett lejárót.

A gazdiknak arra kell figyelniük, hogy a kutya féregtelenített, oltott, chipelt legyen. Beteg, sérült vagy éppen tüzelő állattal a kutyás strandok nem látogathatók. Ügyelni kell arra, hogy a többi kutyát és gazdit ne zavarjuk a jelenlétünkkel – ugyanez igaz a víz és vízpartok természetes élővilágára is.

www.kutyabarathelyek.hu

Kapcsolódó
Megválasztották az év legjobb kutyabarát helyeit
A kampány egyik fő célkitűzése, hogy minden évben egy hónapra kiemelt figyelmet kapjon a kutyabarátság, a hazai kutyabarát szolgáltatások, valamint a felelős kutyatartás népszerűsítése.