Vízicsúszdákkal és pezsgőágyakkal gazdagodhat a bogácsi fürdő

Az élményt nyújtó fejlesztések mellett a komfortot növelő beruházásokat is terveznek.

Új élményelemekkel fejleszthetik a bogácsi fürdőt – írta a Borsodihír.

Észak-Magyarország egyik legnépszerűbb gyógy- és strandfürdője már jelenleg is több csúszdával várja a családokat, egy tervezett fejlesztésnek köszönhetően további élményelemekkel gazdagodhat a komplexum.

A bogácsi termálfürdő szolgáltatásainak korszerűsítésére és bővítésére keres kivitelezőt a Bogácsi Thermálfürdő Szolgáltató Kft. A nyertes ajánlattevő feladata lesz egy „vizes játszótér” létesítése a fürdő központi területén.

Facebook / Bogácsi Gyógy-és Strandfürdő

A beruházás során kialakítanak egy csúszdakomplexumot, és a játszóteret kiszolgáló földbe süllyesztett gépházat is megépítik. A fürdő egész évben üzemelő ikermedencéinek egyikében 8 pezsgőágyat építenek be, a termálmedencék déli és keleti oldalán eső- és napvédő tető épül.

A fejlesztés részeként sor kerül a meglévő zuhanyzóépület teljes felújításra, valamint építenek hozzá egy nyilvános illemhelyet. Árnyékolótető készül a pillangómedence fölé, továbbá fejlesztik a fürdő közműhálózatát, a közvilágítási rendszert, új hulladékgyűjtőket helyeznek ki, és korszerűsítik a WIFI-hálózatot.

Több más eleme is lesz a bővítésnek, egy korszerű, megfelelő színvonalú vécéépületet is építenek, amelyet a kempinget kiszolgáló konyha-zuhanyzó funkciójú épület szomszédságában helyeznek majd el. A program része még kerítésépítés, külső térburkolat kialakítása és tereprendezés.

A kivitelezői ajánlatokat október 21-ig várja a társaság.

Kapcsolódó
Igazi csúszdaparkká válik a harkányi fürdő
Az új csúszdatorony indítópontja a legmagasabb pontja lesz Harkánynak.