Életmód

Megdobogtatták a rajongók szívét a világutazó magyar hölgyek

Boglárka Afrikában, Rita Indonéziában kalandozott, most Angliában találkoztak.

A távolság nagy barátságokat szülhet, és így történt ez Balogh Boglárka és Harmincz Rita esetében is. Bogi négy hónapig tartó afrikai útja révén lett ismert – idén májusban tért vissza Magyarországra –, Rita pedig Indonéziába szerelmesedett bele – immár több mint egy éve.

világjáróksrl4

Boglárka az afrikai kalandozás után jelenleg Angliában él: itt találkozott a napokban Ritával, a sárga ruhás lánnyal, aki az együtt töltött napok kapcsán így fogalmazott:

a segítőkész emberek mindig megtalálják egymást a távolság ellenére is.

Nem kell Indonéziába menni a gyönyörű tengerpartokért, hiszen megvannak ezek Angliában is, csak egy kicsit hidegebb az idő – foglalta össze benyomásait Rita, aki Bogival ellátogatott a brit szigetvilág leggyönyörűbb helyére, a Jurassic Coastra, ahol felfedezték a legjobb piknikező helyeket.

világjáróksrl3

A 155 km-es partszakasz, a Durdle Door kavicsos tengerpartján évmilliókkal ezelőtt még dinoszauruszok sétáltak, nyomaikat fosszíliákban hagyva hátra az utókornak. A 180 millió éves, víz és szél formázta mészkő boltív úgy terül el a látogatók lábai előtt, mint egy orrát vízbe lógató elefánt. Lenyűgözően csodás. Bár a hőmérséklet szeptember közepén a 18 fokot sem éri el, és erős a szél is, a kipirosodott bőrű angolok vígan lubickoltak a tengerben.

világjáróksrl1

Bogi és Rita találkozása megdobogtatta rajongóik szívét, akik közül sokan arra tippelnek, hogy az együttműködésükön alapuló barátságból valami egészen rendkívüli közös projekt születik.

világjáróksrl2

Mi szorítunk ezért, és ha így történik majd, sok sikert kívánunk hozzá.

Fotók: Facebook/Balogh Boglárka és a Sárga ruhás lány

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik