Életmód

Nézzétek, milyen egy boldog gazda! Milliókat varázsolt el pajtatánca

Csinálj mindent szívből, és akkor megtörténik a csoda!

Az USA-ban terjedő “Lets Move” kihívásban résztvevő Jay Lavery  felvételét egy hét alatt, közel 5 millióan látták. A pajtában táncra perdülő farmer megmutatja, hogy a világban minden lehet szép és jó, ha mi is úgy szeretnénk.

A New Yorkban élő Jaynak 10 ezer követője a közösségi oldalán, és talán nem is véletlen. A férfi súlyos betegségből felépülve kezdi más szemmel látni a világot. Komoly hátsérülése és súlyos gerincsérve a nap minden percében gyötörte, minden méter megtétele nagy fájdalommal járt. 15 évvel ezelőtt nem gondolta volna, hogy mára boldog ember lesz. Az életmódváltás sarokköve a meditáció volt. Ettől enyhültek fájdalma, majd műtétre szánta el magát, és a jógázás volt az, ami véleménye szerint hozzájárult a teljes felépüléséhez. Ma már farmerkedik, kecskéket tart, boldog gazda.A kihívásának a célja is az volt, hogy az ő életével, életmódjával inspirálja és biztassa a hátfájással küzdő embereket.

Milliókat varázsolt el videója

A videó kapcsán rengeteg levelet, üzenetet kapott

“A sokezer üzenet, amit az elmúlt napokban kaptam még soha nem csalt annyi örömkönnyet a szemembe. Most kénytelen vagyok kivörösödött szemmel végezni a a farm munkálatait.

Ti mindannyian bebizonyítottátok, hogy mennyi szeretet van a világban, ez az, ami összeköt minket, és ami minden körülmények között segít. Remélem, hogy továbbosztjátok a szeretetet!

Nem számít, hogy  zenét, táncot, a kecskéket vagy mást szeretsz. Csinálj mindent szívből, és akkor megtörténik a csoda!”

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik