Életmód

Vagány utazáshoz legjobb választás a veterán autó

Örök igazság, hogy a piacon annyit kell kérni az adott áruért, amennyit adnak érte. Persze vannak esetek, amikor még jóval többet is.

Valószínű, hogy az alábbi  Wolksvagen mikrobusz tulajdonosa álmában sem gondolta volna, hogy a meghirdetett matuzsálem korú  autójáért  csillagászati összeget adnak majd az Ebayen.

55 évesen 5,8 millió Ft-ért kelt el

Fotó: e-bay

Nem véletlen, hogy sokan akadnak, akik nem értik, hogy egy ilyen használhatatlannak tűnő autóért, hogyan lehet ilyen rengeteg pénzt kiadni. Valljuk meg, első ránézésre valóban roncsautónak tűnhet, és evidensnek látszik az is, hogy maximum alkatrész ellátásban nyújthatna segítséget.

Az autó tulajdonosa viszont másként gondolta, és egy bátor ötlettől vezérelve az  értéktelen hulladék helyett kivételes áruként pozicionálja a portékáját.  Valószínű, hogy jól tudta, hogy akadnak olyan vállalkozó szellemű emberek, akik a közlekedésre végképp használhatatlan járműveket sem a roncstelepre likvidálják, hanem inkább átalakítják vagy újrahasznosítják.

Azt nem tudni, hogy a mikrobuszra kik licitáltak, és milyen hasznosításban gondolkodtak, de a mi fantáziánk szárnyalni kezdett. Talán nem tévedünk sokat, ha azt mondjuk, hogy ha valaki vagány utazásra vágyik, ahhoz egy vagány autó dukál. Nézzük a lehetséges ötleteket.

Forrás és fotó/goodhome design

Olvasói sztorik