Életmód

91 évesen új természetfilm-sorozattal jelentkezik Sir David Attenborough

Új kihívás előtt áll Sir David Attenborough, napjaink egyik legismertebb és legsikeresebb természetfilmese és természettudósa, jelentette be hétfőn a BBC.

A 91 éves szakember idén a Dynasty névre keresztelt ötrészes sorozattal jelentkezik, amelyben különböző állatokat, így egy oroszlánt, egy csimpánzt, egy tigrist, egy császárpingvint és egy vadászkutyát követ majd figyelemmel életük legnehezebb pillanataiban. A felvételekből kiderül az is, hogyan védik meg családjukat, területüket és dinasztiájukat.

A csodálatos David Attenborough ismételten inspirálja majd a közönségét, amikor elhozza a képernyőkre a természetet. Remélem, hogy az intim állati drámák továbbra is úgy kötődnek majd a nézőkhöz, mint a Kék bolygó 2 vagy a Bolygónk, a Föld 2 esetében történt

– nyilatkozott Charlotte Moor, a csatorna tartalomigazgatója.

Mike Gunton ügyvezető igazgató arról beszélt, most megvan rá a lehetőségük, hogy másik, sokkal impozánsabb perspektívából mutassák meg ezeknek a sebezhető élőlényeknek a földi életét.

Nagy-Britanniában tavaly a szintén Sir David Attenborough által készített Kék bolygó 2 első részét nézték a legtöbben a televízióban, szám szerint több mint 14 millióan.

A Dynasty első adása a BBC One csatornán debütál majd 2018 második felében.

Optimistán tekint előre Sir David Attenborough
Aki ismeri a világhírű dokumentumfilmes munkásságát, tudja, hogy már az 1950-es évektől jelenteti meg egymás után remekműveit.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik