Életmód

Megérkezett a Heathrow lélekemelő karácsonyi üzenete

Doris és Edward, a két teddy maci bájos története folytatódik.

Az elmúlt két évben a Heathrow Repülőtér karácsonyi hirdetéseinek köszönhetően  rengeteg rajongót szerzett Doris és Edward. Most újra itt vannak a teddy medvék és egy újabb szívmelegítő ünnepi történet részesei lehetünk.

Az idei hirdetésben Bairsék floridai otthonukból visszatérnek az Egyesült Királyságba, miután  hagyományos brit karácsonyra vágynak.

A rövidfilmet Edwarddal indul, aki épp egy matracon napozik és naptejjel kenegeti magát. Valljuk meg, nem egy tipikus karácsonyi hangulatot idéz. A hűtőben pulykavacsora, majd mikor a készülődő karácsonyfa is eldől, Bairsék videóbejelentkezéssel próbálják az otthoni hangulatot felidézni.

Miután meghallják a régi dallamokat és meglátják a család többi tagjának karácsonyi készülődését, úgy döntenek hazatérnek szeretteikhez.

Az egyik talán legmeghatóbb pillanat, mikor a tündéri medvék az utazás közben a karácsony egyik szimbóluma, a fagyöngy alatt megcsókolják egymást. A másik pedig a nagy családi találkozás.

A karácsonyi boldogságot  a szeretteinkkel való együttlét adja. Ettől lesz különleges és ettől lesz igazán ünnep – mondta Ross Baker, Heathrow kereskedelmi vezérigazgatója a hirdetésről.

Doris és Edward honvágya, szeretteikhez való vonzódása megható perceket okozott már 2016-ban is. A hazatérés öröme, az otthon melege, a családi együttlét, az ünnepi  hagyományok megélése semmihez sem hasonlítható jelentősége a legfontosabb üzenete a kisfilmnek.

Íme a videó

Címlapfotó: youtube

Mesés nosztalgiával hódítanak a karácsonyi mackóságok
Varázslatos hangulatot tudunk teremteni régi, vagy régies stílusú játékmackókkal.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik