Életmód

A bükki füvesember három-négy év alatt megállítaná a népesség fogyását

Szabó Gyuri bácsi fel­aján­lotta a mi­nisz­ter­el­nök­nek és a csa­lád­ügyi ál­lam­tit­kár­nak, hogy tu­dá­sát a csa­lá­dok bő­ví­té­sé­nek szol­gá­la­tába ál­lítja, írja a Ripost. A lap szerint a bükki füvesember le­ve­lét mind­két he­lyen meg­kap­ták, és fog­lal­koz­nak a ja­vas­lat­tal.

Szabó György szerint ha a kormány családtámogatási rendszerét kiegészítenék az általa kifejlesztett Babaváró programmal, akkor három-négy év alatt megállítható lenne a népesség fogyása.

Egyre gyakoribb, hogy az orvosok nem találnak rá okot, miért nem fogan meg a hőn áhított baba az adott párnál. Meggyőződésem szerint ilyen esetekben a stressz és az élelmiszereinkben, a környezetünkben lévő rengeteg káros anyag, kemikália az akadálya a fogantatásnak

– nyilatkozott a füvesember.

Fotó: MTI/Komka Péter

Mint fogalmazott, jó egészségnek örvend, pedig egész életében csak a maga szedte vagy termesztette gyógyfüveket alkalmazza. Rendszeresen jár vizsgálatra a háziorvoshoz, aki azt mondja, a szíve egy húszévesé.

Amit tudok a népi gyógyászatról, az nem az én tulajdonom, hanem az egész magyar népé, hiszen mindannyiunk őseinek az érdeme, akik ezt a tudást hosszú évszázadok tapasztalatai alapján csiszolták, gyarapították.Ezért szeretném minél szélesebb körben átadni és közkinccsé tenni.

Így fogyhatunk gyógynövényekkel: a bükki füvesember karcsúsító tanácsai
Ki lehetne hitelesebb „személyi edző” Gyuri bácsinál?

Kiemelt kép: MTI/Komka Péter

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik