Életmód

Már szervezik a zarándokvonatokat a jövő évi csíksomlyói búcsúba

MTI/Mohai Balázs
MTI/Mohai Balázs
A világjárvány miatt kialakult helyzetben mentesítik az utasokat az anyagi rizikóvállalás alól.

A koronavírus-járvány miatt 2020-ban elmaradt a százezres tömeget vonzó csíksomlyói búcsú, melyet idén hívők nélkül, online láthattak az érdeklődők.

2020-ban a korábbi években az összmagyarság legnagyobb közös ünnepére szervezett zarándokvonatok sem indultak el, ám a napokban a zarándokvonatokat szervező cég közzétette a jövő évre vonatkozó terveit.

Vegyen részt Székelyföldön, a Pünkösdi Búcsún és regisztráljon előleg nélkül a 2021. május 21-24. között a csíksomlyói búcsúra induló Székely Gyorsra vagy a Csíksomlyó Expresszre

– írják felhívásukban.

Kapcsolódó
Ilyen volt zarándokok nélkül a csíksomlyói pünkösdi búcsú
A járvány visszavezet bennünket a lényeghez, az ünnep magvához.

Mint fogalmaznak,

a világjárvány miatt kialakult helyzetben mentesítik utasaikat az anyagi rizikóvállalás alól, illetve biztosítják a későbbi ingyenes, minden kötelezettségtől mentes lemondási, átfoglalási lehetőséget 2021. február 28-ig.

Az előfoglalási akciós árak mellett az érvényes foglalással rendelkezők részére a részvételi díjakat az utazás megkezdéséig garantálják.

Az utazásszervező vállalkozás azt ígéri, hogy az utasokat az általuk megadott e-mail címen folyamatosan tájékoztatják a kiválasztott helyszínen érvényes aktuális helyzetről és a foglalással kapcsolatos technikai információkról.

Kapcsolódó
Csíksomlyó üzenete: a magyar népet is csodálni fogja a világ
Szombaton a csíksomlyói hegynyeregben került sor a hagyományos pünkösdi búcsúra.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik