Életmód

Rizsszemeket repít a levegőbe, hihetetlen látvány lesz belőle

Maria Lynn
Maria Lynn
Türelem kell az alkotáshoz, de az eredmény minden esetben bámulatos.

Megannyi furcsa művészet van, és egyre több tehetséges és kreatív alkotó használ különféle anyagot vizuális remekművének elkészítéséhez. Úgy tűnik, hogy ismét megjelent  egy újszerű művészeti forma, a “dobálós” rizsművészet.

A minnesotai anya és művész, Maria Lynn mondhatni már profi szinten műveli a rizsszemek formába rendezését majd látványba dobását.

Különböző mesefigurák, állatok portréit, virágokat, “emojik” különböző formáit színes rizsszemek felhasználásával hozza létre egy deszkára fektetve. Miután elkészült a mű, a levegőbe dobja őket, felfedve a 3D-s portrékat, amelyek csak néhány másodpercig lebegnek a levegőben, de akkor látványosan.

Lynn lassított felvétellel örökíti meg a pillanatot, így a nézők láthatják, hogyan néznek ki a rizsmotívumok közvetlenül azelőtt, hogy visszaesnének egy kupacba a táblán. A Micimackótól a népszerű emoji karakterekig Lynn már mesteri szinten bánik a rizsszemekkel, és mint említi, hihetetlen türelemre van szükség ahhoz, hogy minden apró szemcsét a megfelelő helyzetbe rendezzen. Ennek ellenére a kép elkészültekor a fiatal anyuka boldog örömmel dobja a levegőbe az alkotássá vált rizsszemeket, és figyeli, ahogy a gravitáció teszi a dolgát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maria (@marialynnfamily) által megosztott bejegyzés

Minden darabot úgy készít, hogy gondosan elrendezi a színes rizsszemeket képpé, majd a levegőbe dobja. Bámulatos!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maria (@marialynnfamily) által megosztott bejegyzés

Lynn lassított videóin jól látszik, hogy a nagy türelemmel elkészült művének élete csupán 1-2 másodperc. Ennek ellenére lelkesen alkot újra és újra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maria (@marialynnfamily) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
Egy genetikus, aki mindent újrahasznosít, és csodás faliszőnyegeket készít
Bámulatos 3D-s faliszőnyegeket alkot, melyeknek minden darabját a természet és az utazás inspirálta.
Olvasói sztorik