Életmód

Kizárólag magyar szárnyashús várja a vásárlókat az ALDI-ban (x)

Az ALDI magyarországi piacra lépése óta folyamatosan arra törekszik, hogy vásárlói számára minél több magyar árut kínáljon.

A kezdetektől fogva számos zöldség és gyümölcs, tejtermék és tőkehús magyar termelőktől és feldolgozóktól érkezik, ugyanúgy, ahogy a friss szárnyashúsok döntő többsége. 2020-ban újabb szintet lépett a vállalat: tavaly nyár óta kizárólag magyar baromfi kapható az ALDI-ban, azaz a friss szárnyashúsok 100%-a magyar beszállítóktól érkezik.

A gazdag, több mint 20 termékből álló baromfihús-választékot jelenleg öt magyar cég biztosítja az ALDI számára: a csirkehúsok a Master Goodtól, a Szögedi Csirkétől és a Meat-Landtől érkeznek, a pulykahúsok a Gallfoodtól, míg a kacsahúsokat a Hungerit szállítja. A szárnyas-kínálat számos terméke rendelkezik „Magyar termék” védjeggyel.

A választék részét képezi – többek között – a közkedvelt csirkemellfilé, a csirke alsó- és felsőcomb, a grillcsirke, a pulykamellfilé, a pulyka tokányhús és a darált pulykahús, valamint a pecsenyekacsa, a kacsa levescsomag, vagy éppen a kacsacomb és – mell.

Nem csak az állandó kínálatban kapható baromfi érkezik magyar partnerektől, a szezonálisan kapható szárnyashúsok is mind hazai beszerzésűek. A nyári szezonra olyan újdonságok érkeznek az ALDI hűtőpultjaiba, mint a marinált csirkemell, a grillmix, a saslik vagy a fűszeres marináddal kínált combfilé – karácsonyra pedig a tradicionális bébipulyka.

A vásárlók igényeire szabott, széles választéknak köszönhetően minden, a magyar és a nemzetközi gasztronómia kedvenc fogásaihoz szükséges baromfihús megtalálható az ALDI-ban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik