Életmód

Lebegő kemping a legújabb trendi Belgiumban

vlotkamp
vlotkamp
Minden bungalló öt úszó modulból áll.

Tavaly Ika Merlin és Tobias Knockaert felismerve a járvány okozta igényeket olyan szálláshelyeket hozott létre, amik a kalandot és a szabadságot nyújtják az odatérőknek. Most egy újabb fantasztikus projekttel tértek vissza. A Vlotkamp egy nyolc bungallóból álló lebegő kemping, aminek már most hatalmas sikere van. A különös szálláshelyek egy tó közepén helyezkednek el, ahová csak csónakkal, kenuval lehet eljutni.

Kapcsolódó

Minden bungalló öt úszó modulból áll, és régi, üres hordókkal és gumiabroncsokkal van felszerelve, hogy elkerüljék a kenuval vagy más akadályokkal való esetleges ütközést. Ezenkívül minden kis egységet csak az egyik sarokban rögzítenek, így a szerkezet a széllel harmóniában ringatja a vendégeket.

Az alapként szolgáló szerkezet fölött egy sátor van, amelyben dupla, kör alakú matrac található. A kikapcsolódás és a teljes élmény érdekében a bungik asztallal és két szabadtéri székkel vannak felszerelve.

Természetesen szárazföldi szolgáltatás is benne van az árban, így a Vlotkamp vendégei igénybe vehetik a tóparti bár és szálloda szolgáltatásait.

vlotkamp

vlotkamp

vlotkamp

vlotkamp

vlotkamp

Kapcsolódó
A világon is egyedülálló buborékokban pihenhetünk Noszvajon
Kényelem és luxus a természet lágy ölelésében.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik