Életmód

Hagyj el egy mikuláscsomagot és csalj mosolyt valaki arcára!

Pixabay/Myriams Fotos
Pixabay/Myriams Fotos
Országos a nemes ügy, csatlakozzatok ti is!

Itt a december, érkezik a Mikulás és folytatódik egy kedves és nemes kezdeményezés folytatódik, aminek üzenete: Hagyj el egy mikuláscsomagot!

Ahogyan a szervezők oldalán olvasható:

Az esemény lényege, hogy december 6-án szebbé tegyük valaki napját, mosolyt csaljunk valaki arcára.

És mindezt hogy tehetjük meg? Hagyj el egy mikuláscsomagot, játékot, vagy esetleg egy könyvet…..

Készíts egy csomagot és hagyd el a parkban egy padon, buszon vagy vonaton, orvosi váróban, vagy a hivatali folyosó ablakpárkányán, az oviban, a suliban, a bolt mellett, a játszótéren – bárhol, ahol sokszor megfordulsz, ahol sok ember jár és ahol megtalálhatják.

A csomagra írj egy rövid üzenetet pl: „Én egy elhagyott csomag vagyok. Azért hagytak el, hogy szebbé tegyem a napodat. Vigyél haza! A megtalált csomagról tölts fel egy képet a Hagyj el egy mikuláscsomagot 2021 facebook eseményhez.”

A szervezők szeretnék nyomon követni, hogy hány emberhez ért el a felhívás, ezért amennyiben csomagot hagytál el, kérlek tölts fel egy képet a facebook eseményhez. A bejegyzésben kérik feltüntetni a település nevét, ahol a csomagot elhagytad és az elhagyott csomagok számát is.

Itt a lehetőség, hogy Te is mosolyt csalj egy ismeretlen arcára! December 6-án hagyj el egy mikuláscsomagot, hogy szebbé tedd egy másik ember napját!

Az elmúlt években több csoportot és eseményt hoztak létre az ország számos településén ebben a témában. Arra szeretnék kérni mindenkit, hogy ha idén készít külön eseményt a saját településének, akkor mindenképpen hívják fel a csatlakozók figyelmét az országos akcióra, továbbá kérjék meg a csatlakozókat, hogy a központi eseménynél is jelezzék részvételüket az akcióban.

Kapcsolódó
Kicsoda a Mikulás és ki a Télapó?
Az elmúlt évtizedekben a különböző kultúrák hagyományai összemosódtak.
Olvasói sztorik