Életmód

Ebben a kupolában élő birkák hozzák el az álmot

facebook/emma sleep
facebook/emma sleep
Mivel a birkaszámlálás, a friss levegő és a természet hangja segíthet a jobb alvásban, a kupola tökéletes megoldás lehet alvásproblémákra.

Sussex vidékén egy új alváskupola azzal kecsegtet, hogy a vendégeinek a valaha volt legnyugodtabb éjszakai alvást biztosítja – mindezt úgy, hogy a látogatók képzeletbeli bárányok helyett igaziakat számolhatnak, írja a famouscampaigns.com.

A “Shleep Sanctuary” nevű kupola, mely 2023 nyarán nyitja meg kapuit, két vendég befogadására lesz alkalmas. A plüss franciaággyal felszerelt átlátszó falú kupola 360 fokos gyönyörű kilátást nyújt a környező területre.

A vendégek a frissen elkészített vacsora után berendezkednek éjszakára, majd a házigazdák arra bíztatják őket, hogy számolják meg az előre megszámozott birkákat, mielőtt elalszanak a csillagok alatt.

A pihentető alvás után a vendégek helyi alapanyagokból készült “reggelikosarat” is kapnak, hogy az élményük igazán teljes legyen.

A kupolát azután kezdték létrehozni, miután a Sleep Company alvástechnológiai cég kutatásából kiderült, hogy  minden tizedik angolnak vannak alvásproblémái, és a megkérdezettek szerint 2022 jelentős alvásproblémákat hozott magával.

A birkák számolása több, mint mese – ez egy jól bevált vizualizációs technika, amire az emberek támaszkodnak, hogy el tudjanak aludni. Nyugodt és békés környezetre van szükség az ellazuláshoz, ez hihetetlenül fontos az alvásminőség szempontjából

– állítja Dr. Dennis Schmoltzi, az Emma – The Sleep Company alvástechnológiai cég vezérigazgatója.

Mivel a válaszadók azt is felfedték, hogy a birkaszámlálás, a friss levegő és a természet hangja segíthet a jobb alvásban, a kupola tökéletes megoldás lehet alvásproblémákra.

Kapcsolódó
Ez az 5 legjobb gyógynövény alvászavar ellen a bükki füvesember szerint
Gyuri bácsi elsősorban a nyugtató hatású gyógynövényeket ajánlja.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik