Életmód

Újranyit két hangulatos vidéki termálfürdő

Csongrádi Gyógyfürdő és Uszoda / Facebook
Csongrádi Gyógyfürdő és Uszoda / Facebook

A január eleje óta zárva tartó Tiszaörsi Termálfürdő és a Csongrádi Gyógyfürdő szinte egyszerre jelentette be, hogy ezen a hétvégén újra megnyitnak, sőt, utóbbi rögtön éjszakai fürdőzéssel készül az újranyitás napjára, írja a termalonline.hu.

A hárommedencés kis termálfürdő Tiszaörsön tavaly október óta heti három nap volt nyitva, és ez az újranyitást követően sem változik. A retró hangulatú fürdő így péntekenként, szombatonként és vasárnaponként várják majd a vendégeket, 9 és 18 óra között. Bár a nyitvatartás egy órával tovább tart, a belépők árai emelkedtek. Míg novemberben egységesen 2000 forintba került minden jegy, ebben az évben a felnőtt napijegy 2500 forintba, a diák és nyugdíjas belépő pedig 2200 forintba kerül majd.

A Csongrádi Gyógyfürdő január 9-én kényszerült bezárni. Részben a spórolás, részben a szükséges karbantartások elvégzése miatt. Ugyanakkor a város polgármestere már akkor elmondta, hogy hasonló leállásra nem lesz már többet szükség 2023 végig. Sőt a február 10-i nyitás napjára már programokkal is készülnek az üzemeltetők. Lesznek elő Valentin-napi szaunafelöntések 19, 20 és 21 órai kezdettel, a fürdő zárórája pedig csak 23 órakor lesz, így éjszakai fürdőzésre is számíthatunk.

Kapcsolódó
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik